Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Març del 2021
CRISI CORONAVIRUS

L'Ajuntament aprova el pagament de la meitat de les sol·licituds del pla Resistir

Fins hui en dia s'han presentat 521 autònoms i micro pymes de Torrent per a optar a les ajudes que ascendeixen a 1,9 milions d'euros

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat que la meitat dels 521 autònoms que han sol·licitat l'ajuda del Pla Resistir han rebut ja els diners. El Pla Resistir gestionat per la Generalitat, Diputació i Ajuntaments destina a Torrent 1,9 milions d'euros per a pal·liar la greu situació que estan vivint autònoms i micro pymes més afectats per la crisi sanitària amb una mitjana d'entre 2.000 i 2.400 euros d'ajudes directes. En aquest sentit, el regidor d'Hisenda i portaveu de l'equip de govern, Andrés Campos ha assenyalat en roda de premsa que "s'intentarà accelerar l'abonament de les quantitats i resoldre la resta la setmana vinent".



El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 16 de març i Campos ja ha anunciat que, en el cas que no s'esgote el crèdit en aquesta primera convocatòria, "es plantejarà ampliar-lo a altres sectors també afectats, però que no han pogut acollir-se a aquestes ajudes o per a incloure situacions excepcionals".



El responsable d'Hisenda també ha anunciat un segon PAM (Pla d'Acció Municipal) en 2021 "més ambiciós que el que es va llançar en 2020 en ple confinament i que va ser dotat amb 1,2 milions d'euros". Campos també va voler aclarir que hui dia el PAM de 2020 s'ha executat en un 92 per cent, "perquè hi ha qüestions difícils de gestionar amb els funcionaris teletreballant". Campos espera aconseguir el consens que es va aconseguir en l'anterior pla econòmic, "com ja vam fer, ens asseurem amb tots els partits per a aconseguir punts de trobada i escoltar propostes".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.255.127

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.