Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Març del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Parc Central de Torrent acollirà la vacunació de 7.000 docents i personal de centres educatius

La conselleria de Sanitat ha triat aquest espai de la localitat per estar a l'aire lliure però resguardat de les inclemències meteorològiques

Al voltant de 7.000 docents i personal dels centres educatius rebran la vacuna en l'Àgora de Parc Central. La conselleria de Sanitat ha triat aquest espai per estar a l'aire lliure però resguardat de les inclemències meteorològiques, així com un ampli aparcament i bones entrades i eixides. L'Ajuntament de Torrent va posar a la disposició de Sanitat diversos espais municipals per a començar amb la campanya de vacunació massiva, entre ells Parc Central, el que finalment ha triat els tècnics d'Ana Barceló.



La vacunació a Torrent no començarà fins al 15 o 16 de març, "encara no sabem el dia exacte en la qual començarà la vacunació dels docents i personal educatiu de Torrent" ha aclarit l'alcalde, Jesús Ros, qui a més s'ha mostrat esperançat amb aquesta campanya alhora que continua demanant un esforç als torrentins i torrentines i també donar-los les gràcies, "cal continuar sent prudents sobretot ara que arriben dies festius, hem passat moments complicats i només amb la nostra responsabilitat individual podrem no caure en una quarta ona i com no, també no cal deixar d'agrair a tots els veïns i veïnes que han entés les mesures i les han complides".

 

Sense afectació en el dia a dia dels centres educatius
El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha concretat que la campanya es concentrarà en sis dies i s'ha programat perquè els possibles efectes secundaris no afecten el dia a dia dels centres educatius. Es desenvoluparà així durant els pròxims dies 15 (a la vesprada), 16 (tot el dia) i 17 (tot el dia), 18 (tot el dia), aprofitant els dies no lectius declarats per les Falles, així com el divendres 26 (a la vesprada) i el dissabte 27 (tot el dia).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.242.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.