Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021

El pianista Carlos Biachini presenta el seu nou treball a l'Auditori

Després de l'èxit del seu primer àlbum, “Sol Piano – Sonata dels infants”, el pianista i compositor barceloní s'endinsa aquesta vegada en el món simfònic recopilant les seues obres originals per a piano, orquestra simfònica i cor.

 

“Paisatges – Quaderns de Viatge” és el nou treball discogràfic que ens presenta el pianista i compositor Carlos Bianchini en l’Auditori de Torrent. Després de l'èxit del seu primer àlbum, “Sol Piano – Sonata dels infants”, el pianista i compositor barceloní s'endinsa aquesta vegada en el món simfònic recopilant les seues obres originals per a piano, orquestra simfònica i cor.

 
En aquest segon projecte discogràfic Carlos Bianchini recopila les obres de caràcter simfònic que formen part del cicle “Quaderns de viatge”. Amb elles el compositor posa música a ciutats i paisatges emblemàtics que han sigut importants en algun moment de la seua vida. El disc ha sigut gravat amb el Cor i l'Orquestra Simfònica de Budapest i pel propi compositor al piano.


En aquesta ocasió, podrem escoltar-les interpretades a Sol Piano pel propi compositor, viatjant través de les seues obres a Rússia, Llatinoamèrica, Nova York i diverses ciutats d'Espanya, i ell mateix ens comentarà els detalls més íntims de les seues inspiracions. Carlos *Bianchini ha trobat en el format musical de Sol Piano la fórmula expressiva perfecta per a transmetre i mostrar la simplicitat i alhora la grandesa de l'art de la música, la màgia de la qual resideix en la relació que es crea entre audiència i intèrpret, músic i oïdor gaudeixen alhora d'una experiència efímera sent còmplices per un moment d'un temps i d'un espai que només a ells pertany.


Natural de Barcelona, amb una sòlida formació clàssica i jazzística, Carlos *Bianchini ha recorregut nombrosos països d'Europa, Llatinoamèrica i els Estats Units, participant en una gran varietat de projectes, tant del món de la música com de les arts escèniques, no sols en la seua faceta de creador, sinó també com a productor. Tot això li ha atorgat, tant a nivell personal com creatiu, una experiència global i una forma particular d'entendre la música.
El concert serà el diumenge 14 de març a les 19 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’*Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.8.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.