Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
PARTIT POPULAR

"Una política molt personal"

La política de recursos humans a l’Ajuntament de Torrent ha sigut una de les més cuidades pels dirigents socialistes, quan han ostentat responsabilitats de govern; 34 anys dels 42 de governs locals democràtics. I és que tindre una plantilla pròxima i fidel al projecte és un segur d’èxit. Però, dona la casualitat que, en l’administració pública, el gruix d’empleats, per sort, no són triats pel mandatari de torn. Encara que sempre existeixen badalls del sistema per on, el governant que considera l’administració la seua propietat, intenta eixir-se en la seua.

 

Fer i desfer a la seua voluntat quant als recursos humans és un dels anhels del PSOE a la nostra ciutat, però, quan el sistema legal i democràtic espanyol funciona correctament, per molt que li pese al Vicepresident Iglesias, la legislació xoca contra este anhel. És el cas d’utilitzar personal en formació, becaris, per a ocupar llocs de treball efectius, com ha fet el govern socialista a Torrent des de 2015. De sobte ve l’autoritat laboral, la Inspecció de Treball, i et desmonta el quiosquet. Així que, has de cotitzar, tot el deixat, a la Seguretat Social en este temps, a més de considerar a este personal com a laboral, i no com a becaris.

 

Davant tal abús, l’oposició a l’Ajuntament de Torrent, donem suport a una Comissió d’Investigació que estudie esta infracció per part del govern socialista. Quina és la resposta de l’equip de govern? Ampliar la comissió a etapes anteriors. Acceptem. I què més? Estendre la investigació a tota la política de recursos humans, no sols al tema de beques. Correcte. Alguna cosa més? I que el President de la Comissió siga el nostre Regidor de Personal. Perdone? Si, que l’investigat siga al seu torn el seu propi jutge. Inaudit.

 

En definitiva, el govern socialista de Torrent sancionat per la Inspecció de Treball per la seua gestió de personal, en concret, per utilitzar a tres persones sota la figura de becari en llocs de treball on ha existit una relació laboral. A més a més, la Comissió d’Investigació per a esclarir estes irregularitats, a través del rodell de l’equip de govern, estarà dirigida pel mateix equip de govern, en l’encarregat de personal als comandaments. Quin dictamen eixirà d’esta comissió? Qualsevol menys un que s’acoste al realment ocorregut. Mentrestant, el PSOE seguirà en la seua obsessió pel personal d’esta casa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.121.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.