Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
VOX

“Treballem per Torrent”

Estimats torrentins: Aprofite l’ocasió que em brinda novament aquest mitjà, per a donar-li una estirada d’orelles al Sr. alcalde i el seu equip de govern. Des del grup municipal VOX TORRENT hem manifestat en innombrables ocasions que hem arribat a aquest Ajuntament, amb el suport de molts torrentins els qui van depositar la seua confiança en nosaltres, per a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i col·laborar en allò que redunde en benefici d’aquests.

 

Però per a avançar en aquest sentit, necessitem que se’ns informe des de l’equip de govern d’aquelles actuacions que es van realitzar i no se’ns menystinga com s’està fent fins ara amb aquest grup. Comprovem constantment que la informació que ens arriba, és rebuda a destemps o a través dels mitjans de comunicació. El Sr. Ros i el seu equip de govern utilitzen el mètode del pal i la carlota.

 

Les actes de la Junta de Govern apareixen disponibles per als grups de l’oposició amb una demora de quasi un mes; el que fa pràcticament impossible conéixer en temps real els assumptes tractats i aprovats. I igualment, les Juntes de portaveus, que haurien de ser el mitjà per a canalitzar tota la informació del que es pretén dur a terme i fins i tot el fòrum on incorporar les mesures que suggerim els grups de l’oposició, s’han convertit en un soliloqui del Sr. alcalde. Sens dubte, aquest mètode d’actuació només pot respondre a una estratègia per a atribuir-se mèrits i ser pioners en la notícia.

 

Des del grup municipal VOX TORRENT reclamem que aquesta situació es revertisca; d’igual forma que se’ns demana col·laboració, s’ha de tindre en compte les aportacions que cada grup realitzem; és el camí perquè es mantinga el respecte i el seny, amb independència del nostre signe polític. Els dos representants que té VOX a l’Ajuntament hem vingut a treballar pels torrentins i resulta necessari que el canal informatiu cap al nostre grup siga el més fluid i transparent possible.ran en el sector comercie i hostaleria de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.86.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.