Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
POLÍTICA

Cs lamenta que Compromís tergiverse la defensa de la llibertat d'expressió i impossibilite un acord unánime

El seu portaveu, Raúl Claramonte recorda que “Compromís va portar al ple una moció per a defensar al raper Hasél i s'ha quedat només perquè Pau Alabajos perd el fil, com ja ha succeït en reiterades ocasions, i no acorda amb ningú si no imposa el seu criteri polític”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha lamentat que “Compromís tergiverse la defensa de la llibertat d'expressió i impossibilite un acord unànime del ple”. Per a l'edil de Cs, “Compromís va portar al ple una moció per a defensar al raper Hasél i s'ha quedat només perquè Pau Alabajos perd el fil, com ja ha succeït en reiterades ocasions, i no acorda amb ningú si no imposa el seu criteri polític”.

 

Per contra, ha celebrat, “la majoria sap arribar acords, sobretot si es tracta de secundar de la Policia i la llibertat d'expressió, i condemnar la violència”, ha assegurat Claramonte, al mateix temps que ha destacat que “afortunadament, a Torrent sempre hi ha hagut llibertat d'expressió governara qui governara i quan hi ha hagut manifestacions al carrer, la Policia Local ha actuat correctament”.

 

En aquest sentit, Claramonte ha demanat a Alabajos que “no criminalitze a les Forces i Cossos de Seguretat davant aquests actes violents”. “Els responsables polítics, no podem encoratjar a cometre'ls”, ha advertit.

 

Finalment, el regidor de la formació taronja, ha apel·lat “al reconeixement artístic del propi portaveu de la formació nacionalista i d'altres artistes”. No obstant això, ha criticat, “els artistes tenen moltes maneres d'expressar i reivindicar sense faltar al respecte i sense desitjar la mort a ningú”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.173.181.0

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.