Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
FUTBOL

El Torrent CF es veu superat pel Vila-real CF

Juanjo va retallar distàncies, però el conjunt groguet va acabar imposant la seua pegada en la recta final del partit. Aquests resultats deixen els torrentinistes en zona de descens després de les dues derrotes consecutives després la destitució fulminant del torrentí Santi Marín

El Torrent CF visitava la Ciutat Esportiva de Vilareal en un partit molt complicat per al conjunt d'Ángel López, que s'asseia per primera vegada en la banqueta taronja després de la destitució del torrentí Santi Marín de manera sobtada. A penes iniciat la trobada Alex Forés avançava als locals després d'aprofitar el rebutg després d'un servei de cantonada. No entrava amb bon peu l'equip taronja al partit que va haver de remar a contracorrent durant tot el partit.

 

La primera meitat va tindre un clar dominador. L'equip groguet es va imposar en el control del partit i va gaudir d'alguna oportunitat més abans del descans per a ampliar l'avantatge. Per part seua, el Torrent CF no trobava el camí per a acostar-se a la porteria defensada per Jaime. Just abans del descans el col·legiat va anul·lar un gol al local Jorge Pascual per una falta prèvia de Pispada en el centre.

 

Després del descans, l'equip taronja va eixir més decidit i va imprimir una mica més d'intensitat. No obstant això, la pegada dels d'Igor Tasevski (10 gols en 3 partits) anava a posar més costa amunt el partit per al Torrent CF. Després d'una gran passada de Pispada, Jorge Pascual s'internava en l'àrea i batia de tir creuat a Charlie. Lluny de rendir-se, el Torrent CF va insistir i en el minut 63 va trobar la recompensa. Una rematada de Juanjo va acabar, després d'una mica de suspens, convertint-se en el 2-1 a instàncies del jutge de línia. Gol, al cap i a la fi.

 

S'obria un partit nou i a punt va estar el Torrent CF d'aconseguir l'empat després d'una cabotada de Suárez que va acabar en servei de cantonada. Sense res a perdre, el Torrent C va tirar la resta a risc i compte que el Vila-real CF podia fer molt de mal a la contra. I així va ser. Mancant quinze minuts per al final, Jorge Pascual rematava des del punt de penal al fons de la xarxa després d'una bona combinació amb assistència de Richard. Alex Forés, qui va obrir la llanda del marcador, va ser l'encarregat de tancar el marcador en el minut 85 en un altre contraatac.

 

Així doncs, el Torrent CF malgrat que la derrota l'equip d'Ángel López continua estant a un punt d'eixir de la zona de descens, amb 19 punts, mancant dues jornades per a finalitzar la primera fase. El Torrent CF rebrà en Sant Gregori la setmana que ve al CD Roda abans de tancar la primera fase enfront de l'Atlètic Saguntí i veure com queda finalment la classificació de cara a la segona fase del campionat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.129.19

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.