Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
ATLETISME

Empar Vizcaíno, tercera en el campionat d'Espanya de Camp a través

Empar va fer una gran carrera arribant al final en tercera posició amb una gran marca de 12′ 48″

Aquest dissabte s'ha disputat el Campionat d'Espanya de Camp a través a Dos Hermanas on ha participat la nostra atleta Empar Vizcaino corrent els 3.000 m en una carrera on des de l'eixida va haver-hi tres atletes escapades clares candidates a podi. Empar va fer una gran carrera arribant al final en tercera posició amb una gran marca de 12′ 48″

Millor no es pot fer. Obrim aquest campionat el dissabte a les 15:00 h amb l'actuació de Claudia en el triple salt. Amb un primer salt de 12,42 m es va col·locar en primera posició i ja no va abandonar aquest lloc fins acabada la prova. Aquesta marca suposa la seua millor marca personal i Rècord del Club de la categoria.

 

El diumenge a les 13.15 h li va tocar el torn a Niklas fent una gran carrera de 60mv en la 2a semifinal i classificant en 2a posició per a la seua passe a la final, que es va córrer a les 15.40 h. Va eixir al carrer 4 molt ràpid i es va posar al capdavant a mitjan recta arribant a meta com tot un campió amb un magnifique temps de 8" 00 fent marca personal.

 

Deu minuts després tornava a participar de nou Claudia en la prova de salt de longitud; va obrir la competició amb un salt nul, en el segon salt 5,45 m, un altre nul en el tercer i després un gran salt de 5,89 m igualant la seua millor marca i col·locant-se en 2a posició amb la mateixa marca que la 1a classificada; en el cinqué salt de nou un altre nul i en el sisé intent amb 5,74 m ja no va poder millorar.

 

Al final medalla de plata amb sabor d'or i de nou bat un altre rècord del Club en vigor des de febrer de 2010. Gran competició tant de Claudia com de Niklas i bon balanç, dos atletes, dos ors, una plata i dos nous rècord per al Club. Enhorabona, atletes i entrenadors!!

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.200.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.