Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
BÀSQUET

Derrota del NB Torrent enfront de Tavernes Blanques

Innovacions Constuctivas Quesada NB Torrent 75 – 84 Tavernes Blanques

Inici complicat de la segona fase per al Nou Bàsquet Torrent, que estrenava la segona
fase rebent a l'actual líder del grup de descens, Tavernes Blanques. Començava el partit amb una gran posada en escena dels dos conjunts. Tavernes trobava en els seus homes grans la seua principal font d'anotació i aconseguia encadenar diverses accions sumant.

 

Els torrentins anotaven amb els seus homes exteriors en forma i pujaven línies en defensa, la qual cosa els permetia dominar el marcador per la mínima. La igualtat va ser la tònica dominant del primer temps i, com fet i fet comprovem, del segon també.

 

A l'eixida del descans, els locals van trobar els seus millors minuts amb diverses accions seguides anotant en transició i des de la línia de tres. Així i tot, Tavernes no abaixava els braços. Els visitants van fer gala de la seua experiència i es van mantindre en tot moment molt regular.

 

En l'últim quart es va mantindre la igualtat i no va ser fins als últims 4 minuts quan el jugador més encertat de Tavernes va fer un pas al capdavant i va dominar tots i cadascun dels atacs del seu equip. El control del rebot i l'encert final van ser determinants per a decidir el vencedor del qual va ser un gran partit. Marcador de 75 – 84 a favor de Tavernes Blanques.

 

Els jugadors més destacats del partit per als locals van ser Pedro Bustamante (21 punts, 15 de valoració), Joan Carratalà (17 punts, 16 de valoració) i Marc Alberola (10 valoració) i per als visitants Chema Torres (22 punts, 23 de valoració), Manu Aroca (20 valoració) i Lucas Blasco (15 punts, 18 valoració). Com a nota positiva del partit cal destacar el debut del jugador del Júnior Autonòmic, Sergio Martín.

 

El jove jugador venia alternant els partits del Júnior amb els del Sènior Autonòmic, a més d'amb els entrenaments amb el primer equip. Aquest cap de setmana per fi va disputar els seus primers minuts en Lliga EBA.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.13.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.