Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Març del 2021
COMERÇ

Sumant per Torrent es reuneix amb ACST per a buscar solucions als problemes del comerç local

L'objectiu principal és mostrar i buscar solucions en aquests moments de Pandèmia per al Comerç Local

La formació política local, a través del seu secretari general Roberto Gómez i del delegat de Comunicacions i RRSS Daniel Salvador, es van reunir amb Iván Valls i Pedro Soriano, Director i Vicepresident respectivament de ACST. La visita ja ajornada anteriorment per les restriccions del COVID, va servir perquè els membres de Sumant Per Torrent explicaren el seu projecte polític a la ciutat, així com les últimes Propostes presentades a l'Ajuntament de Torrent pel Registre d'Entrada en matèria de comerç local.

 

Els representants de l'Associació de Comerços van ensenyar les seues instal·lacions i van explicar els avantatges i serveis que tenen els seus socis. ACST va mostrar la seua alegria per l'interés de Sumant per Torrent per buscar solucions en el sector del comerç, tan castigat per la crisi sanitària, sent conscients de la situació extremadament delicada econòmicament que està travessant el comerç i sobretot l'Hostaleria, a causa de les limitacions tant d'aforament com d'horari per a tractar de frenar i controlar el contagi del COVID19.

 

Roberto Gómez, va recordar les seues propostes d'ajudes per a l'hostaleria per a la compra o lloguer de les estufes d'exterior, així com carpes per a les terrasses. També l'obertura d'una línia de subvencions de pagament d'una part del lloguer o hipoteca dels negocis que tinguen pèrdues importants ocasionades per la covid, tal com ja va fer el consistori torrentí l'any passat.

 

Però el tema central de la trobada va ser la Proposta que SUMANT PER TORRENT va presentar a l'Ajuntament, per a la Creació d'una Plataforma Digital o Marketplace a l'estil d'Amazon o eBay com a exemples, tal com ha fet el consistori d'Alzira amb el seu projecte alziraescomercio.com a través del seu Departament IDEA ALZIRA (IDEA'T a Torrent).
 

A més, tal com està implantat en el municipi de la Ribera, seria necessari disposar per a aquest projecte repartidor/és compartits per a tots els comerços de contractació municipal, al qual se li donen els mitjans necessaris com ara bicicleta/moto o furgoneta 100% elèctrica.
 

Per a Roberto Gómez, "l'Ajuntament de Torrent a través del seu Departament IDEAT que és una empresa municipal que té per objecte impulsar l'economia i l'ocupació en el municipi de Torrent, hauria de ser qui agafe el comandament i la responsabilitat davant aquest projecte de Marketplace, tal com sí que ha fet el seu homònim IDEA ALZIRA".
 

Per a SUMANT PER TORRENT el projecte de la capital de la Ribera funciona molt bé, tenint en compte que va començar el mes d'octubre del passat any i actualment són ja una mica més de 100 comerços d'Alzira que embenen els seus productes En línia en una ciutat amb la meitat d'habitants que la nostra ciutat de Torrent, així com en 11 municipis de voltant.
 

Roberto Gómez ressalta que "En temps d'incertesa per l'actual Pandèmia amb restriccions d'horaris i d'aforament, es fa ara més necessari que mai "renovar-se i reinventar-se", per a fer la competència a les grans plataformes conegudes per tots i que ofereixen més comoditats per a fer la compra sense eixir de la llar, així com el lliurament a domicili".

 

Al mateix temps afig que "el Marketplace ha d'arribar per a reforçar la permanència de les botigues físiques, elements claus per a mantindre la vida de la nostra ciutat, i per a fer que Torrent continue sent un referent comercial en L'Horta Sud".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.3.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.