Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Dimarts, 19 de Març del 2024 a les 10:09:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Març del 2021
PSPV

Els socialistes de l'Horta Sud exigeixen a Marzá que no s'amague davant els debats sanitaris 

El PSPV-PSOE comarcal publica un manifest que recull el profund malestar dels equips de govern amb el Conseller d'Educació.

Per segona vegada en poques setmanes els socialistes de l'Horta Sud es dirigeixen al Conseller d'Educació per a traslladar-li el profund malestar provocat per la seua falta d'iniciativa i lideratge en matèria educativa. A través d'un manifest d'àmbit comarcal, la recorden que és la seua competència la de determinar els dies lectius i que no és possible que, una vegada més, descarregue la seua responsabilitat en les administracions locals i els Consells Escolars. 

 

El manifest, un escrit que recull el sentir de la comunitat educativa, i especialment del professorat, exigeix una actuació clara i concreta que transmeta a la societat una coherència en l'actuació de les administracions públiques. A continuació, detalla les disposicions legals que determinen l'exclusiva competència del Conseller en aquesta matèria, analitzant breument les lleis i resolucions en qüestió. Així, aconsegueix la conclusió que és competència exclusiva de la Conselleria d’Educació i que aquesta no pot desentendre's del debat que s'ha suscitat. 

 

El secretari general de la comarca ha afirmat que “una vegada més, ens veiem obligats a prendre una determinació per a exigir que aquells que han de prendre una determinació, la prenguen, per una qüestió sanitària i de garanties, aquest és un tema massa important com per a amagar-se i deixar-lo passar”. 

 

Es tracta, en definitiva, d'un manifest que fa costat a la comunitat educativa, se suma a les reivindicacions d'actuació clara i concisa i recull el profund malestar que s'ha anat gestant en aquest període per la falta de direcció i iniciativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i *Esports, que no se circumscriu exclusivament a les matèries educatives, si no que s'ha manifestat també respecte a la Direcció general d'Esports.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.208.203.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.