Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Març del 2021
URBANISME

Compromís reclama que s’urbanitzen els carrers que connecten Parc Central amb Albaida

La idea era obrir un vial que connecte els carrers Carlet i Melbourne’56, a fi de facilitar la mobilitat a l’alumnat del Parc Central que ha de desplaçar-se fins al col·legi Sant Pasqual. Des de l’aprovació plenària no s’ha produït cap alteració urbanística a la zona

Al juny de 2016 es va aprovar per unanimitat en el plenari aquesta reclamació històrica del barri del Parc Central i de la Marxadella. La idea era obrir un vial que connecte els carrers Carlet i Melbourne’56, a fi de facilitar la mobilitat a l’alumnat del Parc Central que ha de desplaçar-se fins al col·legi Sant Pasqual. Des de l’aprovació plenària no s’ha produït cap alteració urbanística a la zona.

 

Per a Compromís, "Un camí de terra i grava no són condicions dignes perquè cada matí centenars de veïns i veïnes del nostre poble es traslladen al centre educatiu de referència". El portaveu municipal, Pau Alabajos, ha explicat que “millorar aquest accés també alleugeriria el trànsit rodat perquè hi ha molta gent que utilitza el vehicle de motor per altres itineraris a fi d’evitar aquesta drecera indigna.”

 

Finalment, també han destacat altres reclamacions que portaran al ple de març com reforçar la inspecció per substituir o reparar els contenidors de fem a tota la població, “ja que hi ha pocs contenidors que s’obrin amb palanca de peu que funcionen adequadament en el nostre terme municipal”. Per últim parlen de la web “infotorrent.es” on la secció de talls de carrer no s’actualitza des de 2018, “una informació molt important per als veïns i veïnes de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.217.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.