Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Març del 2021

Compromís proposa que el ple és traduïsca simultàniament en llengua de signes

La moció presentada per Compromís parla de fer accessibles els plenaris municipals a tota la ciutadania amb dèficits auditius. Des del mateix grup han destacat que altres pobles de la comarca ja compten amb traducció simultània en llengua de signes

Des de Compromís per Torrent ol·liciten que durant els plenaris municipals és traduïsca a la llengua de signes el contingut del mateix, de manera que arribe a les persones assistents al plenari i a aquelles que vulguen veure’l a través del canal Municipal de Youtube.

 

La moció presentada per Compromís parla de fer accessibles els plenaris municipals a tota la ciutadania amb dèficits auditius. Des del mateix grup han destacat que altres pobles de la comarca ja compten amb traducció simultània en llengua de signes. "Torrent, com a segona ciutat de la demarcació de València en habitants, hauria de comptar amb aquest servei" ha indicat el portaveu, Pau Alabajos.

 

Per a Compromís, "s'ha de continuar treballant en la integració i el dret a la participació social i política de tots els veïns i veïnes de la ciutat". Finalment, també han parlat de la importància de traslladar l'acord a tot el teixit associatiu de Torrent: "aquesta mesura és un pas endavant per a la integració de moltes persones. És important que sàpiguen que ara també tindran dret a formar part de la vida política de la ciutat de forma plena i sense barreres".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.216.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.