Dimecres, 03 de Març del 2021
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispanic cau enfront del Bisontes per 1 a 6

Encontre entre equips valencians, aquesta temporada amb la morbositat afegida que fins a sis jugadores de Bisons han passat diverses temporades en les files de l'Hispanic

L'equip torrentí va afrontar la trobada amb tres baixes més, comptant només amb set jugadores, en una trobada que van eixir dominant a tot un Bisó plagat de grans jugadores, en els primers minuts les locals dominaven i generaven ocasions, Marga en dues ocasions trac dues pilotes que es cantaven, els primers cinc minuts les xiques del Bisonte no van inquietar la porteria d'Aida.

De fet el primer tret no arribe fins al minut set després d'una contra que pare Aida a Nekane, fins i tot les torrentines van rematar una pilota a la part externa del cep del pal dret, la castellonenca en els primers deu minuts es van trobar incòmodes sobre el parquet amb contínues pèrdues de pilota, però complit el minut deu la trobada canvie i Palanca després de perduda en defensa va clavar l'esfèric entre els braços d'Aida i va posar el 0-1, a penes segons més tard una altra perduda provoca que Rocío faça el 0-2, les torrentines lluny d'afonar-se.

Continuen forçant la màquina atabalant a les de la plana i generant ocasions obtenint la recompensa per mitjà de Gemma i posar l'1-2 abans d'acabar el minut 10, minut de bogeria amb tres gols, les locals continuaven atabalant a les blavenques que segons avancen els minuts van controlant més el joc, trobant-se arribat el minut 15 amb la senyalització d'un penal bastant rigorós, ja que Romina jugadora que rep l'impacte tenia el braç de després de l'esquena, però en el gir del tronc per a protegir-se li dóna a la mà sense que ni tan sols talle la trajectòria, però així i tot, els col·legiats van xiular penal, llance Cris i mate les il·lusions de les torrentines després de l'1-3, els últims cinc minuts van ser de control altern i igualat arribant així al descans.

La segona meitat continuava com acabe la primera amb més domini castellonenc, però amb un equip valencià lluitador i replicaire la trobada estava bonica i emocionant amb un electrònic que no reflectia el que succeïa sobre el parquet, però les de Torrent a mesura que avançaven els minuts es veien cada vegada més esgotades físicament i mentalment, van aguantar 15 minuts davant les de la plana que amb major qualitat i una banqueta molt moguda i replet van aconseguir arribat el minut 35 per dues vegades batre la porteria d'Aida.

Berta en una contra va fer l'1-4 i Romina en pròpia porta va desviar la trajectòria i va posar l'1-5 amb tot perdut l'equip es va posar a jugar de cinc, però a penes passat un minut Romina cometia falta veia la segona groga i era expulsada per davant dos minuts de calvari, amb un equip esgotat i defensant en inferioritat van traure coratge i van mantindre a ratlla l'ofensiva orelluda que no van poder amb el cor i coratge de les torrentines, però mancant 20 segons Aitana s'escapa en carrera i fa l'1-6 definitiu.

Justa victòria castellonenca que va saber aprofitar la seua qualitat, quantitat i el principal la pegada, però el millor i el que més honra al Bisontes FSF és que van saber reconéixer la gran faena de les torrentines i que el resultat no reflecteix el que es va veure sobre el parquet.