Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Març del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent ja coneix el seu grup per a la segona fase

Cap de setmana de descans per al Nou Bàsquet Torrent, que va donar per acabada la primera fase després de la victòria enfront del Tau Castelló.

Amb el calendari finalitzat, els equips del grup tenien fins a aquest cap de setmana de termini per a recuperar les jornades ajornades, per la qual cosa tots els equips del grup van disputar partits, excepte València Basket i NB Torrent, que arribaven amb els deures fets. Es van poder veure trobades molt igualades i amb molt en joc, quedant definitiva al final de la jornada la distribució d'equips que lluitaran per l'ascens i descens.

 

El nou grup de l'Innovacions Constructives Quesada NB Torrent estarà format per Tavernes Blanques – Fernando Gil, UCAM Murcia, Angels Vision Gandia, SCD Carolines i ESET Ontinyent, a més dels ja rivals en la primera fase i contra els quals computaran els resultats ja collits com Tau Castelló, Picken Claret, Conciencia2s València Aldaia i Inalco l'Alcora Caixa Rural.

 

D'inici el conjunt torrentí part des de la cinquena posició amb quatre victòries. Per dalt queden Tabernes amb 7, Tau i UCAM amb 6 i Claret amb 5. I per davall trobem a Aldaia amb 4, Gandia amb 3, Ontinyent i Carolines amb 2 i l'Alcora amb 1. Cal recordar que, segons les bases de competició, seran 4 els equips que descendisquen a 1a Divisió Nacional i la resta els que aconseguisquen mantindre la categoria. Aquesta setmana es donarà a conéixer el calendari i el dissabte 7 de març es disputaran els primers partits de la qual promet ser una segona fase d'allò més igualada en la lluita per la permanència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.42.168

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.