Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Març del 2021
CULTURA

L’Auditori repren l'activitat cultural amb “Annie, el musical”

La funció serà el diumenge 7 de març a les 19 h

L’Auditori de Torrent reprén la seua activitat amb l'espectacle “Annie el musical”, que conta la història d'una xicoteta òrfena que viu en l'orfenat que dirigeix la malvada *Miss *Hannighan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seues amigues de l'orfenat. Annie somia que algun dia els seus pares vengen a recollir-la, quan és seleccionada per a passar les vacances nadalenques amb el multimilionari Oliver Warbucks, l'única fi del qual és donar a la premsa una imatge amable de si mateix. Però Annie aconsegueix arribar al cor de Warbucks i, després de milers d'aventures, es converteix en la seua filla. “Annie el musical” és un autèntic cant a l'optimisme que, amb una escenografia i una il·luminació que ens transporta al Nova York dels anys 30, aconsegueix crear una atmosfera ideal per a un deliciós espectacle concebut per al gaudi de tota la família. 

 

La programació del mes de març és eminentment musical. A més del ja consolidat festival de metalls Brassurround Torrent, que se celebrarà del 26 al 28 de març, per l'escenari de l’Auditori passaran el pianista Carlos Bianchini (14 de març) i el grup Ciutat Jara (13 de març), liderat per Pablo Sánchez (L'Arrel) i recentment guardonat amb el premi Carles Santos al millor disc pel seu treball “On naix l'infart”.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.166.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.