Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Febrer del 2021
FUTBOL

El Torrent CF destitueix a Santi Marín com a entrenador quart en lliga

El Club ha realitzat un curt comunicat en xarxes socials per a informar de l'eixida de l'entrenador que va retornar als torrentinistes a la Tercera divisió 27 anys després

Bomba en el club taronja. El club ha destituït el seu entrenador de l'ascens després de l'empat 0-0 davant el Vilamarxant, cuer del grup. Els torrentins, que tenien la possibilitat de colar-se entre els tres primers, van perdre 2 punts d'or que han sigut el detonant de la destitució, a pesar que el president del club va marcar com a objectiu la permanència.

En el comunicat del club no s'han donat més explicacions. “Des de hui, Santi Marín ha deixat de ser entrenador del Torrent CF. Des d'ací donar-li les gràcies per tot el que ha fet per i per al Torrent i recordar-li que aquesta sempre serà la seua casa”.

Santi Marín deixa l'equip amb 19 punts, a tres punts de la promoció d'ascens i empatat en quarta posició amb el Vila-real, Recanvis Colón i Silla, d'on va eixir golejat 4-2 en el seu últim desplaçament, un resultat que va provocar una reunió sobre la situació de l'equip.
 

La decisió del club s'ha pres hui per sorpresa després d'aconseguir-se 3 dels últims 15 punts possibles després de una mala ratxa al febrer de 3 empats i 2 derrotes, una fora de casa amb el lider. El Torrent CF és quart enempatat a punts a 3 de la promoció d'ascens però també és seté en promoció de descens per el gol average en una lliga molt ajustada que deixa l'emoció fins al final.



“Els resultats no estan arribant”
En declaracions a l'Opinió, el president del Torrent CF, Víctor Ventosa, ha justificat la destitució per motius esportius. “Necessitem un canvi ja que a nivell esportiu els resultats no estan arribant”, ha justificat el president, qui ha assenyalat que la meta de permanència de setembre ha canviat totalment. “L'objectiu continua sent la permanència, però el nivell d'exigència al setembre era un i al febrer és un altre. Amb la plantilla que tenim creiem que no hauríem de passar dificultats per a salvar-nos”, ha sentenciat Ventosa, qui ha avançat que la direcció esportiva treballa ja per a contractar un entrenador de solvència per al club que espera presentar “en breu”.

Ventosa ha lamentat prendre aquesta decisió, més amb Santi, entrenador de l'ascens i molt volgut pel club, “i encara que som els primers als quals ens dol prendre aquesta decisió, els resultats en el futbol ho són tot”.

“L'equip estava bé i amb opcions”
Per part seua, Santi Marín, s'ha mostrat contrariat davant la decisió, perquè considera que l'equip "estava competint bé i tenia opcions de colar-se a la part alta de la taula". El tècnic torrentí va dirigir aquesta setmana el seu últim partit disputat davant el Vilamarxant CF un partit ajornat.
 

L'equip taronja va empatar 0-0 amb el cuer i va perdre l'oportunitat de colar-se en els llocs de promoció, ja que d'haver sumat tres punts s'haguera ficat de ple en la pugna per l'ascens. Després d'aquest empat, els de Santi Marín ocupen la quarta posició empatat amb 19 punts i a 6 del colista en una lliga molt ajustada que es decidirà en les pròximes 4 jornades. 
 

Al Torrent CF li queden 4 partits i encara té opcions de jugar la promoció d'ascens si guanya tots els partits. Este cap de setmana juga davant el Acero en casa, un rival en teoria assequible, i la setmana pròxima amb el Vilareal, dos partits decisius. De guanyar s'enfrontaria en dos finals a La Roda i Saguntino, segon i tercer a la lliga per un lloc en la promoció d'ascens.

De perdre tots els seus partits, l'equip es jugaria en la promoció d'ascens la permanència a la categoría.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.171.52

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.