Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Febrer del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Un nou brot d'origen social deixa 7 nous contagis a Torrent

La conselleria de Sanitat ha comunicat 612 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana i 21 nous brots entre ells el localitzat en la capital de l'Horta Sud

La conselleria de Sanitat ha notificat un nou brot, en aquest cas, és d'origen social i s'han vist afectades 7 persones. La Comunitat Valenciana ha registrat hui 612 nous casos de coronavirus i 21 brots entre ells el localitzat en la capital de l'Horta Sud.
 

Torrent continua amb una incidència per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana, fins al moment, mancant l'actualització de dades de demà, Torrent té una incidència acumulada de més de 305 contagis per cada 100.000 habitants. Aquest brot social s'ha conegut el mateix dia en què el president de la Generalitat, Ximo Puig, al costat de la responsable de Sanitat, Ana Barceló, donaren a conéixer la desescalada en la Comunitat.
 

Les mesures inclouen la finalització del tancament perimetral de Torrent i la resta de localitats de més de 50.000 habitants el pròxim 5 de març. També s'ha conegut l'obertura de les terrasses de bars i restaurants amb un aforament del 75 per cent i amb només quatre persones per taula.

 

També el comerç no essencial podrà tancar a les huit de la vesprada en lloc de les 6 i s'augmenta l'aforament a un 50 per cent. Per contra els centres esportius i gimnasos continuaran tancats 15 dies així com el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana. A més la restricció de la mobilitat es manté com fins ara, des de les 22 hores fins a les 6 de la matinada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.32.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.