Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Febrer del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Puig anuncia l'obertura de parcs i jardins i les terrasses de bars i restaurants

L'últim cap de setmana de febrer es manté el tancament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants fins a la setmana pròxima. A més es manté el tancament de gimnasos i centres esportius fins almenys 15 dies més

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha comparegut en roda de premsa al costat de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a anunciar la desescalada a la Comunitat Valenciana. Puig ha anunciat l'obertura de parcs i jardins a partir de l'1 de març.

 

També ha anunciat que les terrasses de bars i restaurants estaran obertes amb un aforament del 75 per cent fins a les 18.00 hores romanent els interiors tancats. També s'augmenta l'horari del comerç no essencial que passa de les 6 de la vesprada a les 8 de la vesprada augmentant el seu aforament fins al 40 per cent.
 

El tancament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants finalitzarà aquest pròxim diumenge, si bé encara queda un cap de setmana de tancament, l'últim de febrer. Romandran tancats els gimnasos i centres esportius, tant públics com privats, i tan sols es podrà fer exercici a l'aire lliure.

 

Puig ha aclarit que el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana es manté. A més el president ha demanat limitar la mobilitat per Setmana Santa per a evitar una quarta ona i ha demanat un acord conjunt de totes les comunitats autònomes.
 

Dies lectius en la Setmana Fallera
El Consell s'ha pronunciat referent a la Setmana Fallera, festiva en centres educatius. Aquest 2021 la consellera ha declarat que "s'aconsella que aqueixos dies de festes tan arrelades en la societat siguen lectius".

 

Per a això, Barceló ha anunciat que mantindrà una reunió amb els alcaldes de València i Castelló per a tractar aquest assumpte. Concretament a Torrent, són dies festius el 17,18 i 19 de març. Finalment es va paralitzar la petició de declarar festiu el 16 de març davant la no celebració de les Falles al març.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.35.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.