Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Febrer del 2021
ESPORTS

El NB Torrent venç al Tau i tanca la primera fase amb victòria

Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 100 – 91 Tau Castelló

El Nou Basquet Torrent allarga la seua bona ratxa i venç en el ‘Pavelló El Vedat’ a un combatiu Tau Castelló.
Després de la bona imatge oferida el dissabte enfront d'Aldaia, el NB Torrent tancava en la vesprada del dimarts la primera fase amb un xoc de vital importància que, igual que sempre, els aficionats *taronja van poder seguir en directe a través del canal de Twitch del club.


Davant esperava el Tau Castelló, filial de l'equip de LEB Or i que ja s'havia emportat el duel de l'anada per una diferència considerable.


Vam poder viure una primera part molt igualada amb un gran encert en atac dels dos equips. Els *torrentinos aconseguien arribar al descans amb un avantatge de dos punts gràcies a una canastra sobre la botzina del seu capità, Joan Carratalà. En la segona part vam tornar a veure una entrada encertadíssima dels locals, aconseguint de nou el millor parcial del partit en el tercer quart. No obstant això, els de Castelló no anaven a baixar els braços i així ho van demostrar en l'últim quart, arribant a posar-se a 6 punts de diferència gràcies a diverses accions interiors dels seus homes més encertats. Al final del partit, victòria important per al NB Torrent per 100 – 91.
Com a nota positiva de la trobada cal destacar de nou les bones sensacions oferides, presents des de l'arribada del nou entrenador, Emilio Díaz i veient-se reflectides en una gran ratxa de partits des de llavors (4 victòries i 1 derrota). Fins a 5 jugadors del Torrent van tornar a registrar dobles dígits: Pedro Bustamante (30 punts, 35 valoració), Alejandro Terrades (15 punts, 11 rebots i 27 valoració), Joan Carratalà (15 punts, 19 valoració), Héctor Fabregat (11 punts, 13 valoració) i David Calero (12 punts, 11 valoració). Després de la victòria enfront del Tau, es tanca la primera fase de la temporada. Durant les pròximes setmanes donarà principi la segona fase de la competició, la definitiva en la lluita per la permanència.


D'ara en avant els 5 primers equips del grup s'enfrontaran als 5 primers de l'altre grup de la conferència E i lluitaran per llocs d'ascens a *LEB Plata. I els 5 últims equips, entre els quals se situa el Torrent, s'enfrontaran als 5 últims de l'altre grup. De cara a aquest nou grup que es conforme, computaran d'inici les victòries obtingudes contra els equips de la primera fase que s'enquadren en el grup de descens, de manera que només es disputaran les jornades, tant d'anada com de tornada, contra els equips de l'altre grup.


Amb les victòries de les últimes jornades el Torrent s'assegura iniciar la segona meitat de la temporada amb 4 victòries assegurades, no commutant-li una de les obtingudes, ja que o bé Godella o bé Tau Castelló entrarà en el grup d'ascens. Ara com ara l'equip continuarà amb els entrenaments en el Pavelló fins que es reprenga la competició i tractarà de recuperar les baixes de David Carratalà, Andreu Casadevall, Francesc Gómez i Marc Alberola, jugadors que per diferents motius no han pogut disputar les últimes jornades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.90.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.