Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Febrer del 2021
COMERÇ

337 autònoms ja han demanat les ajudes de Generalitat a Torrent

L'Ajuntament de Torrent calcula que al voltant de 700 pimes i autònoms s'adherisquen al pla d'ajudes del Consell

337 autònoms ja han demanat les ajudes del Pla Resistir fins hui, només el primer dia 164 pimes i autònoms van presentar la documentació per a poder rebre les ajudes anunciades per Ximo Puig i que deixaran a Torrent prop dels dos milions d'euros.

 

Des de l'Ajuntament de Torrent calculen que 700 autònoms i pimes s'adherisquen a aquest pla que pretén pal·liar les pèrdues econòmiques dels sectors més afectats per les restriccions i tancaments de Generalitat. L'alcalde Jesús Ros ha volgut aclarir que, "hi haurà ajudes per a tots, no per presentar la sol·licitud més tard es quedaran sense ajudes".

 

A més, el màxim edil ha volgut explicar per què, "la quantitat destinada a Torrent no ha sigut aleatòria, s'ha calculat tenint en compte la quantitat d'autònoms, pimes i micropimes de la localitat afectats per la crisi, per aquest motiu, hi ha poblacions amb menys habitants que Torrent, però que rebran més en tindre més establiments hostalers i de restauració com succeeix en localitats com Gandia o Benidorm per exemple. Que no es preocupen, perquè hi haurà diners per a tots".

 

Una altra qüestió que ha volgut recalcar són els terminis a l'hora de pagar les ajudes, "volem que siga el més àgil i ràpid possible i no esperarem a finalitzar el termini per a començar a pagar, a mesura que es vaja completant el procés de les sol·licituds abonarem les quantitats corresponents".

 

Per altra banda, el portaveu socialista, Andrés Campos, ha recordat que, "estem ja apunt de començar a ficar damunt la taula el PAM (Pla d'Actuació Municipal) 2021 que també té com objectiu paliar les conseqüències de la crisi econòmica sobrevinguda per la pandèmia sanitària". 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.97.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.