Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimarts, 23 de Febrer del 2021
ESPORTS

El Cef Hispanic posa cara la seua derrota davant Sala 10 Zaragoza

Les torrentines van tindre contra les cordes a l'equip aragonés de Sala 10 Saragossa quasi tota la trobada, fent un gran partit en el qual la falta de fortuna novament i el gol els van impedir sumar en la trobada.

Partit disputat a la ciutat de l'Ebre en el pavelló Sálduba de Saragossa, trobada plena d'emoció fins al xiulet final, donant les valencianes la sorpresa tractant de tu a tu a les blanc-i-blaves, des del primer segon s'aprecie que les de Torrent volien sumar en terres aragoneses, controlant en tot moment les accions ofensives de les locals i responent d'igual manera en l'àrea local, la primera meitat va ser de domini altern on tots dos blocs van disposar d'ocasions per a marcar, sent les aragoneses les primeres a colpejar amb un gol en el minut 14 obra de Noe que després de recuperar l'esfèric en l'àrea torrentina es va traure un dretà croat des de la vora de l'àrea valenciana que avançava a les locals 1-0, però les de Ginés com a vertaderes guerreres van lluitar en tot moment per a reduir la diferència, forta pressió en quasi tot el perímetre obligant les aragoneses a errar en algunes passades i eixir en contres, la recompensa a l'equip valencià arribe en el minut 18 després de trenar una jugada a pilota parada després d'un servei de banda, jugada que finalitze Alejandra per a posar taules en l'electrònic 1-1, arribant al final de la primera meitat amb l'electrònic il·luminant l'empat a un.

Primera meitat molt igualada en joc i on tots dos blocs van tindre ocasions per a ampliar el marcador, mostrant les torrentines un punt més d'ambició.

La segona meitat arranque de manera idèntica, però en aquesta ocasió van ser les valencianes les que s'avançaven en el minut 24 després d'un golàs de Romina marca de la casa encara que la trajectòria va fer l'efecte que podria fregar en la seua companya Sara i posar el 1-2, les blanc-i-blaves van canviar el xip i van tractar de posar una marxa més, generaven més atacs, però lluny d'inquietar a les de Ginés, aquestes responien amb ocasions de perill, Santi entrenador local veient que el seu equip amb el joc de quatre pese al domini a penes inquietava a les de Torrent, arribat el minut 31 va posar a les seues a jugar de cinc, tancant a les valencianes en la seua àrea, els minuts passaven, el gol no arribava i els nervis apareixien, fins i tot les torrentines van tindre alguna ocasió clara per a ampliar diferències, la més clara un tir de Sara al travesser aragonés en el minut 35, però si hi ha alguna cosa que les valencianes no tenen és fortuna, la insistència local es va veure recompensada quasi al final de la trobada, del que va poder ser el 1-3, arribat el minut 38 després d'un rebutge de la defensa visitant, Lioba a la mitjana tornada empale l'esfèric per l'esquadra torrentina i va posar el 2-2, dur càstig el rebut per les valencianes que veien frustrat la gran faena defensiva durant set minuts en el joc de cinc, les torrentines van tractar d'evitar l'aclaparament de cinc jugant també de cinc, segons més tard l'aragonesa Sara que robe l'esfèric en el centre de camp per a tirar a porta tancada des del mateix centre i posar el 3-2 per a sentenciar la trobada, les torrentines potser van pagar un preu molt alt ja que els minuts finals van ser de molta intensitat.

Partit molt igualat i amb alternances en l'electrònic on l'equip torrentí tracte de tu a tu a les aragoneses, fins i tot responent els últims minuts el joc de cinc aragonés amb joc de cinc, però les locals disposaven d'un fons d'armari molt alt per a afrontar més fresques els minuts decisius.