Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Febrer del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Torrent viu el que pot ser l’últim cap de setmana de tancament perimetral

La mesa de negociació estudia l’obertura de terrasses de bars i restaurants fins a les 18:00 amb taules de 6 persones

Torrent ha viscut ja el seu quart i pot ser últim cap de setmana de tancament perimetral des que es decretaren les noves restriccions des de Generalitat Valenciana. Hui s'ha conegut la intenció de no mantindre les restriccions perimetrals més temps si continua la baixada de contagis. També es preveu l'obertura de terrasses amb 6 cadires fins a les 18:00 per a l'hostaleria. El que no canvia es la limitació de horari de comerç no esencial ami el toc de queda a les 22:00.
 

Un cap de setmana més els torrentins i torrentines han hagut de gaudir del cap de setmana sense eixir de la localitat. Tant la Policia Local com la Policia Nacional han controlat tots els accessos a la ciutat inclosos les dues estacions de metro per a controlar que es complira el tancament perimetral.

 

Ja són quatre els caps de setmana de tancament perimetral i les restriccions seguiran almenys fins al pròxim 1 de març. Des del Consell ja s'està treballant en la desescalada que serà "tranquil·la" segons apunten des de Presidència. Els experts, que assessoren el Consell, des de l'inici de la pandèmia, han plantejat la possibilitat de començar la desescalada en les poblacions la incidència acumulada de les quals siga inferior a 250 contagis per cada 100.000 habitants.

 

Torrent, fins a les últimes actualitzacions de conselleria se situa en 444 d'incidència, encara lluny del límit que remena Generalitat Valenciana. De moment i fins a principis de març, es manté el tancament de parcs i zones infantils, espais esportius, tant públics com privats, tancament d'espais municipals, tancament de l'hostaleria i el tancament perimetral els caps de setmana de localitats de més de 50.000 habitants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.75.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.