Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Dilluns, 22 de Febrer del 2021
FUTBOL

El Torrent CF perd 4-2 en la seua visita al camp del Silla

En una primera meitat per a oblidar els de Santi Marín es van anar 4-0 a baix al descans
L'equip taronja va tractar de reaccionar amb els gols de Peralta i Michel, però va ser insuficient per a aconseguir la remuntada

El Torrent va encaixar una dura derrota en la seua visita al Vicent Morera de Silla. Els de Santi Marín van marxar al descans amb quatre gols en contra. Dos gols, de Peralta i Michel, en la represa van servir per a retallar distàncies, però no va ser suficient per a aconseguir la remuntada. El Torrent CF va jugar l'última habitació d'hora amb un menys per l'expulsió d'Escobar.

Setmana intensa per al Torrent CF que encarava en el Vicent Morera el primer duel dels tres que li esperen aquesta setmana en lliga. No va entrar amb bon peu al partit l'equip taronja. En el minut 8 de partit, a l'eixida d'un servei de cantonada Bertó rematava al fons de la xarxa per a avançar als pupils de Santi García en la primera acció amb perill del partit. Sense tot just temps per a reaccionar, el Silla anava a sumar el segon de la vesprada des dels 11 metres. Jero transformava el penal comés sobre ell mateix i posava terra pel mig quan no s'havien complit els primers vint minuts de joc.

El malson per als de Santi Marín no havia acabat i en el minut 22 una jugada individual de Fer acabava en el 3-0 per al Silla CF. Va tractar de reaccionar el Torrent CF, primer amb un tret de Germán Rabasco i tot seguit amb un altre xut d'Escobar, que Lucas va arribar a buidar en totes dues ocasions. L'aparent reacció de l'equip taronja no sols no va tindre efecte sinó que es va veure resposta amb un autèntic golàs de Dani Márquez per a fer pujar l'habitació tanta al marcador.

En el descans, tractant de buscar un revulsiu, Santi Marín va incorporar un triple canvi donant entrada a Hugo, Michel i Pelayo en el terreny de joc. La reacció no va tardar a arribar i en el primer minut de la segona meitat Peralta aconseguia retallar distàncies en el marcador i donar esperances per a la remuntada. Li canvie la cara al partit en la segona meitat al Torrent CF, davant un Silla potser una cosa relaxada per l'avantatge en el marcador, i va començar a arribar amb insistència a l'àrea de Lucas.

Sense res a perdre, els de Santi Marín van anar embotellant al conjunt local en el seu camp i en pilota penjada a l'interior de l'àrea, Michel va recollir el rebutge i va transformar per a fer el segon del Torrent i posar més emoció al partit. Era el minut 63.

El segon gol del Torrent va fer reaccionar al Silla CF, conscient que per davant quedava més de mitja hora de joc i qualsevol cosa podia passar. La tensió va ser en augment i en una pilota dividida una dura entrada d'Escobar va ser considerada a ulls del col·legiat com a pena màxima i el Torrent CF es quedava amb un jugador menys sobre la gespa mancant quinze minuts per al final. El tram final de la trobada es va disputar sense ocasions clares per a tots dos equips.

En el descompte el Silla va veure com li anul·laven un gol a la contra per una falta prèvia en l'inici de la jugada. Finalment, derrota difícil per als de Santi Marín enfront d'un rival directe en la lluita per la permanència. Ara mateix, el Silla iguala en punts al Torrent CF en la classificació amb 18 punts, encara que els sillers compten amb dos partits menys que l'equip del Sant Gregori. El Torrent CF tornarà a la competició aquest dimecres en el Sant Gregori rebent la visita del Vilamarxant CF, en partit ajornat corresponent a la jornada 14.