Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Dilluns, 22 de Febrer del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent aconsegueix la victòria en la jornada ajornada contra Aldaia

Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 79 – 64 Conciencia2s València CB Aldaia. Nova victòria del Nou Bàsquet Torrent que continua amb la ratxa de les últimes jornades. Amb el calendari finalitzat, l'equip taronja tenia una setmana per davant per a recuperar les jornades ajornades que no havien pogut disputar-se en data per la covid

Aquest dissabte tocava rebre en el 'Pavelló El Vedat' a Aldaia, un equip situat un parell de llocs
per damunt en la classificació i que es va emportar el duel de l'anada per 7 punts després de remuntar en l'últim quart. Previ a l'inici es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Mati Ramos, qui
fóra exjugador del Nou Bàsquet Torrent en els anys 80. El partit va començar molt igualat, amb un Torrent encertat en atac gràcies a un bon Pedro Bustamante i un Aldaia que executava bé les seues possessions llargues. En el segon quart els equips es van mostrar més conservadors i van estrényer més en defensa. Al final de la primera part lleugera avantatge per als visitants (36-37).

En el tercer quart el NB Torrent va trobar millors sensacions i va enllaçar diverses accions que li van permetre distanciar-se en el marcador. Així i tot, Anndaia no es deixava portar i es mantenia amb opcions gràcies al bon fer del veterà Vicente Sanchís. En l'últim període, els torrentins van mantindre la distància en tot moment i
van contrarestar els intents de remuntada dels visitants amb un intercanvi frenètic de canastres.

Al final, resultat de 79-64 i nova victòria per als de Torrent, que aquest dimarts disputaran un nou partit ajornat enfront de Tau Castelló, trobada que determinarà el final de la primera fase. Com a homes més destacats en els locals trobem a Pedro Bustamante (22 punts), Pablo Murcia (11 punts, 9 rebots, 9 assistències i 20 valoració) i Héctor Fabregat (11 punts i 20 valoració) i a Vicente Sanchís (12 punts), Ricardo Carrión (13 punts) i Javi Puerta (11 punts i 13 de valoració) per part dels visitants.