Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Febrer del 2021

Torrent treballa per a donar una solució als inquilins dels habitatges en propietat de la Sareb

L'alcalde Jesús Ros ha participat en una reunió al costat d'altres alcaldes, el conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, i un representant de la Sareb, per a estudiar diverses solucions a aquesta problemàtica

L'alcalde Jesús Ros ha participat hui en una nova reunió amb el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, el director de Responsabilitat Social Corporativa de la Sareb, Gaspar González-Palenzuela, i els alcaldes d'Alfafar i Riba-roja, per a continuar treballant en solucions per als inquilins dels habitatges en propietat de la Sareb.

 

En la trobada, el tema principal de la qual ha sigut l'adquisició pública d'habitatges, qüestió que forma part de les línies estratègiques de la Generalitat, ja que des de Conselleria desitgen duplicar el parc públic, s'han realitzat diferents fórmules.

 

Segons Dalmau, per a augmentar el parc públic "les administracions han d'adquirir cases", per la qual cosa s'ha inclòs en els pressupostos del 2021 una partida de 10 milions d'euros perquè els ajuntaments puguen adquirir habitatges.

 

Algunes de les fórmules estudiades han sigut la renovació del lloguer, amb opció a compra, i la negociació de les famílies que vulguen comprar, sempre que es negocien uns preus justos pel que s'estudiarà de manera personal cada cas.

 

En la reunió s'ha constatat la necessitat d'habitatge en molts municipis de la Comunitat, per la qual cosa, segons el vicepresident, el 80% de la població de la Comunitat viu en zones que necessiten més habitatges, i per això s'ha de treballar per a aconseguir més habitatge públic.

 

Després de la reunió, segons la Generalitat, els alcaldes han mostrat la seua satisfacció pel resultat i les propostes plantejades a les famílies.

 

“L'objectiu de la reunió era, sobretot, tranquil·litzar als veïns i veïnes. A més de treballar de manera conjunta i coordinada amb les diferents institucions per a resoldre la situació de cara al futur”, assenyala l'alcalde Jesús Ros. Amb aquest propòsit, l'Ajuntament de Torrent manté un contacte directe i continu amb els afectats per la situació, per a estudiar individualment cadascun dels casos i traçar línies d'actuació en futures converses amb la Sareb.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.85.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.