Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Febrer del 2021
ESPORTS

El NB Torrent venç a l'Alcora a casa i cau en Paterna

Innovaciones Constuctivas Quesada NB Torrent 107–94Inalco Alcora Caixa Rural

El dissabte visitava el ‘Pavelló El Vedat’ Inalco l'Alcora Caixa Rural, un dels rivals directes en la lluita per la permanència. El partit va començar de la millor manera, amb una entrada en joc dels torrentins irresistible.
La intensitat, la defensa i les transicions ofensives feien que el NB Torrent dominara amb claredat la trobada. Amb el pas dels minuts el conjunt alcorí va anar trobant en el seu home més encertat la seua esperança per a mantindre's en el marcador. Al descans lleugera avantatge per als locals.


En la segona part l'entrada a pista va ser igual que en la primera, un gran Nou Bàsquet Torrent obria bretxa en el marcador gràcies a diverses accions de Joan Carratalà (12 punts) i Alejandro Terrades (15 punts i 29 de valoració). Malgrat això, els rivals no anaven a baixar els braços.


El seu millor jugador interior, el veterà David Tirado, va començar a tirar de l'equip. A ell se li van unir els seus tiradors i van aconseguir convertir 6 triples seguits per a remuntar i posar-se per davant en el marcador.
No obstant això, els de Torrent van continuar lluitant el partit des de la defensa i van aconseguir portar el partit a la pròrroga gràcies a un parell de canastres en l'últim minut.


En la pròrroga, l'equip va eixir en tromba i no va donar opcions a un l'Alcora que ho va intentar tot. L'encert d'un gran Pedro Bustamante (39 punts i 44 de valoració) va acabar per decidir el partit (107-94) a favor dels locals, que sumaven així una victòria molt important (la seua 2a seguida després de l'aconseguida enfront de Godella la setmana passada).


L'endemà, el diumenge a la vesprada, tocava visitar la pista d'un dels equips més forts del grup, el NB Paterna. Tots dos equips arribaven amb diverses baixes i alguns jugadors tocats.


Encara així vam poder viure un partit molt igualat, en el qual van ser freqüents les anades i vingudes en el marcador. Al final, un parcial diferencial de Paterna en el tercer quart va ser clau per a sentenciar el 88-71 final.
Aquesta setmana el NB Torrent afrontarà les sessions corresponents d'entrenament amb l'objectiu de recuperar als jugadors lesionats i preparar els pròxims envits previs a l'inici de la 2a fase, enfront d'Aldaia (20/02) i Tau Castelló (23/02).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.214.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.