Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Dijous, 11 de Febrer del 2021
FUTBOL MASCULÍ

El Torrent CF salva un punt d'or enfront de l'Atlètic Saguntí

Els de Santi Marín van empatar a un gràcies al gol de Germán Rabasco en el minut 89 enfront d'un dels aspirants a l'ascens

El Torrent CF va collir un valuosíssim punt enfront de l'Atco. Saguntí gràcies a un gol de Germán Rabasco en els instants finals d'una trobada molt disputada. Després d'una primera meitat amb poques ocasions, en la represa tots dos equips es van animar a anar més a l'atac i els saguntins van colpejar primer en l'intercanvi de colps després de diversos avisos. Els de Santi Marín també van gaudir d'oportunitats clares, però no va ser fins al minut 89 quan Germán Rabasco, exjugador de l'equip romà, va posar les taules en el marcador en un partit molt ben disputat per part del Torrent enfront d'un dels equips més forts del grup.

La primera meitat de la trobada entre el Torrent CF i l'Atlètic Saguntí va transcórrer amb poques oportunitats en totes dues àrees. Els de Santi Marín rebien a un dels "cocos" del Grup VI de Tercera Divisió, aspirants a lluitar per l'ascens i en la primera meitat les forces van estar més que igualades. L'única acció de perill digna de destacar va estar protagonitzada, en el minut 38, per Jefrie que, amb un tret creuat des del pic de l'àrea, va buscar sorprendre a Kedra, però el xut no va veure porteria.

En la represa tots dos equips van fer un pas avant i el Torrent CF va ser el primer a avisar ja en el minut 50 amb una rematada forçada de Germán Rabasco. L'incombustible davanter taronja va portar de cap als seus excompanys, on va militar la temporada passada. Precisament, Rabasco gaudiria de l'ocasió més clara fins al moment només quatre minuts després. Després de plantar-se, en velocitat, davant de Kedra la seua rematada amb la cama menys bona va ser ben rebutjat amb el peu pel meta visitant.

La reacció saguntina no es va fer esperar amb una contra molt perillosa i una excel·lent intervenció de Charlie a l'eixida d'un córner que va evitar el gol visitant. Va tornar a respondre el Torrent CF amb una altra arribada protagonitzada de nou per Germán, encara que la seua rematada, en bona posició per a marcar, va marxar desviat. Els de Benito Espinosa van respondre, aquesta vegada, en forma de gol.

A l'eixida d'un servei de cantonada, Amat va rematar de cap en el punt de penal per a batre a Charlie i posar per davant en el marcador a l'equip saguntí que ja havia avisat en sengles ocasions.
Era el minut 63 de partit i als de Santi Marín els tocava remar contra corrent per a, almenys, salvar un punt. Per part seua, els del Camp de Morvedre van tractar de contemporitzar i esperar a la contra tractant de tancar el partit.

El Torrent va continuar insistint i buscant com fora el gol de l'empat. Ho va intentar Pedro des de la frontal amb un tret molt perillós que buscava l'esquadra. Continuava arribant amb perill el Torrent CF a l'àrea defensada per Kedra però sense acabar de rematar la faena. A cinc minuts per al final, el col·legiat va perdonar la segona groga al visitant Escudero en una pilota dividida, però els de Santi Marín no es van rendir. En la jugada següent, també a l'eixida d'un córner arribaria l'empat.

La rematada, en primera instància, de Michel es va trobar amb una excel·lent parada de Kedra que va desviar al pal i que el seu rebutge va ser caçat al vol per Germán Rabasco per a enviar al fons de la xarxa i posar les taules en el minut 89 de partit. Resultat final que suposa un punt d'or per als de Santi Marín davant un gran Atlètic Saguntí, que va demostrar sobre el Sant Gregori perquè és un aspirant a disputar l'ascens a Segona B.

Aquest cap de setmana, corresponent a la jornada 17, l'equip taronja descansarà per a tornar a competir en la jornada 18 i mesurar-se al Silla CF en el Vicente Morera. Aqueixa mateixa setmana, l'última de febrer, el Torrent CF disputarà el seu partit ajornat, corresponent a la jornada 14, enfront del Vilamarxant (dimecres, 24 de febrer) abans de rebre el cap de setmana la visita del CD Acer (jornada 19).