Diumenge, 23 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Febrer del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Sanitat ajornarà sis mesos la vacuna per al les persones que han passat la COVID

El document on s'inclou l'Estratègia de Vacunació i que ha fet públic la Cadena Ser s'aprovarà aquesta vesprada en el consell Interterritorial

El Ministeri de Sanitat ha anunciat que ajornarà sis mesos la vacuna per a totes aquelles persones que hagen passat la COVID-19. Aquesta decisió que s'inclou en el document de l'Estratègia de Vacunació i que ha fet públic la Cadena Ser serà aprovat en el Consell Interterritorial que tindrà lloc aquest dimecres 10 de febrer entre el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes.

 

Els treballadors essencials policies, bombers, militars o docents seran els pròxims destinataris de la vacuna d'AstraZeneca i seran vacunats alhora que els majors de 80 anys, que rebran la de Pfizer. Rebran la primera dosi quan s'acabe amb farmacèutics, fisioterapeutes, forenses, serveis d'ajuda a domicili o treballadors d'Institucions Penitenciàries. La vacunació es realitzarà de manera simultània amb les tres vacunes que actualment estan disponibles AstraZeneca, Pfizer i Moderna.

"Posem a disposició tots els nostres espais públics"
L'alcalde de Torrent ha tornat a recalcar en roda de premsa que "aquest Ajuntament posa a la disposició de la conselleria de Sanitat qualsevol espai públic que precise per a dur a terme la vacunació dels torrentins i torrentines".

 

Per al màxim edil, "ara és el més important i hem de posar totes les facilitats possibles perquè aquest procés es duga a terme de la manera més àgil possible, per això, conselleria ja és coneixedora de la nostra disponibilitat, ja que Torrent disposa d'espais idonis per a dur a terme aquesta campanya, que ara és vital".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.205.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.