Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Febrer del 2021
URBANISME

Continuen les obres del carrer Dr. Fleming i Dr. Marañón al Vedat

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar resposta a les reivindicacions i necessitats de la ciutadania recollides en les propostes veïnals 

L'Ajuntament de Torrent prossegueix amb les obres dels carrers Dr. Fleming i Dr. Marañón corresponents al ‘Pla de Reurbanització de Vies Públiques’ per a la zona del Vedat, les quals es troben ja en un estat molt avançat i s'espera que finalitzen íntegrament en els pròxims dies. Aquesta intervenció, que es va iniciar en les primeres setmanes del mes de gener, té com a objectiu millorar la vida dels veïns i veïnes gràcies a la renovació de l'entramat urbà de la zona. 


D'aquesta manera, al carrer Dr. Marañón s'ha completat la pavimentació de la vorera i la renovació de les escomeses de sanejament i la xarxa de subministrament d'aigua potable, encara que fins i tot falta per realitzar l'asfaltat del carril. Igualment, al carrer Dr. *Fleming ja s'ha efectuat la pavimentació de la vorera i la renovació de les escomeses de sanejament en una de les voreres, i actualment s'estan realitzant les mateixes actuacions en l'altra. 


Aquests treballs se sumen als duts a terme en el tram final de l'Avinguda del Vedat, on es va adequar la vorera en el costat de sentit de baixada dels vehicles procedents del Vedat, de manera que es va donar continuïtat a la qual ja existia al costat del pavelló municipal per a facilitar l'accés als vianants en aquest tram. 
Per a ampliar informació

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.238.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.