Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Febrer del 2021
FALLES

La Falla de la Plaça sorteja un Ninot de Pedro Rodríguez a benefici de Manos Unidas

Per a poder col·laborar amb este projecte, la Falla de la Plaça ha elaborat participacions de 2€ que poden ser adquirides en comerços col·laboradors de la comissió, com són la Xarcutería Encarna en l’Antic Mercat, Carnisseria Rafa en la Plaça, Seguros Andreu en C/Gómez Ferrer i en La Tintoreria en la C/José Iturbi, a més dels propis fallers

La Falla de la Plaça ha anunciat la seua col·laboració en el projecte solidari en el qual participa la Parròquia de l'Assumpció de Ntra. Sra. amb Manos Unidas, i per a això, sortejarà un ninot realitzat i donat per l'artista de la seua comissió infantil, Pedro Rodríguez.

 

Els beneficis del sorteig seran destinats a beneficiar a 1.460 dones, en la majoria dels casos adolescents i jóvens en situació de risc o víctimes de la violència i explotació sexual a Lima (el Perú). Manos Unidas treballa amb estes dones als qui ofereix formació laboral, les prepara per a ser capaces de poder viure independents i tindre un projecte de vida, a més d'acollir a les víctimes en Centres d'Acolliment, dirigits per la Congregació de Religioses Adoratrius.

 

Per a poder col·laborar amb este projecte, la Falla de la Plaça ha elaborat participacions de 2€ que poden ser adquirides en comerços col·laboradors de la comissió, com són la Xarcutería Encarna en l’Antic Mercat, Carnisseria Rafa en la Plaça, Seguros Andreu en C/Gómez Ferrer i en La Tintoreria en la C/José Iturbi, a més dels propis fallers. El guanyador del Ninot es coneixerà el 20 de març de 2021 i serà per a qui coincidisca les tres últimes xifres amb el primer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria Nacional.

 

El Ninot ha sigut donat per Pedro Rodríguez, l'artista del monument infantil de la Falla de la Plaça i qui ja ha anunciat el seu retir com a artesà faller, per la qual cosa serà una oportunitat única de poder tindre un record d'un artista amb segell propi, que elabora ninots que semblen de porcellana i que ha plantat 21 falles en Secció Especial de València. A més, Rodríguez ha aconseguit un Segon Premi en Secció Especial, tres Ninots Indultats de València i un Tercer Premi de Secció Especial a la Falla de la Plaça de Torrent.

 

Les pròximes falles, quan es puguen celebrar, serà l'última vegada que plante monument i l'últim també en la Falla de la Plaça, qui ja ha anunciat el fitxatge de José Gallego, l'artista de la Falla Convent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.16.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.