Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 08 de Febrer del 2021
FUTBOL

El Torrent CF perd 2 punts d'or en el descompte davant el Recanvis Colón

L'equip visitant es va trobar amb un gol en pròpia porta a pocs minuts de finalitzar el partit. A més l'arbitratge va ser protagonista per dos penals no assenyalats als torrentins

El futbol tornà donar l'esquena al Torrent CF que va tornar a deixar-se dos punts en l'últim sospir de la trobada, marcat per les nombroses ocasions locals i una desafortunada actuació arbitral que fet i fet van derivar en un repartiment de punts entre l'equip taronja i el Recanvis Colón, que es va trobar amb un punt en el minut 94.
Com ja li ocorreguera en l'últim partit com a local enfront del Paterna CF, l'equip de Santi Marín va deixar de sumar dos punts després de no poder, o saber, tancar el partit i deixar sense opcions al rival.

En aquest cas, el Recanvis Colón, que no va disparar a porteria fins al minut 80 (única arribada dels visitants en 90 minuts), va sumar un punt in extremis en l'última jugada de la trobada. Ho va fer a més, amb superioritat numèrica, ja que Yassine va haver d'abandonar lesionat, després de ser objecte de penal en la jugada anterior, i que l'àrbitre es va negar a xiular. Igualment, Gemán Rabasco també va ser objecte de pena màxima en la segona meitat, després de rematar a porteria, i el col·legiat de la trobada va tornar a negar-li els 11 metres als de Santi Marín.

Amb tot, la primera meitat (així com la gran majoria de minuts) va tindre un clar dominador, tant en joc com a vegades. Aqueix equip va ser el Torrent CF, que va arribar a acumular nombroses ocasions manifestes de gol per a haver ampliat l'avantatge en el marcador. No obstant això, va caldre arribar a l'últim minut de la primera meitat per a veure el primer tant del partit, després de diversos atacs dels de Santi Marín que bé podrien haver acabat en el fons de la xarxa. I que gol. Josevi va llançar la seua esquerrana des de més de 35 metres per a enviar la pilota a l'esquadra i batre a Joan. Llàstima que el públic del Sant Gregori, amb l'estadi tancat, no poguera gaudir en viu d'un dels gols de la temporada, sens dubte, en Tercera Divisió.

Després de la represa, el Recanvis Colón va fer un pas al capdavant. No li quedava una altra. Per part seua, el Torrent CF va aprofitar per a a la contra continuar sumant oportunitats per a ampliar l'avantatge i decidir el partit. Una d'elles va arribar en el minut 59 amb una doble ocasió que va desbaratar el porter Joan amb sengles rebutjos. Doble ocasió, que podria haver acabat d'una altra manera si el col·legiat haguera assenyalat la infracció sobre Germán Rabasco en la primera rematada, que va ser derrocat just en el moment del va colpejar. Amb tot, l'equip taronja va continuar sent l'únic capaç d'arribar a la meta contrària. Per part seua, els d'Alfonso Pérez, malgrat veure's per davall en el marcador, seguien sense inquietar la porteria defensada per Charlie.

Amb la incertesa d'arribar al minut 90 amb l'avantatge mínim en el marcador es va produir la jugada més desafortunada per al Torrent CF. En el minut 92, Yassine va ser derrocat dins de l'àrea (el 9 del Torrent CF va haver de ser assistit immediatament perquè li pogueren recol·locar la clavícula després de la caiguda) i davant la incredulitat de la banqueta taronja, l'àrbitre no sols no va assenyalar la pena màxima sinó que va permetre deixar seguir el joc i la contra va acabar amb una falta a favor del Recanvis Colón a la vora de l'àrea. La pilota, penjat al cor de l'àrea, va ser desviat per Jefrie i va acabar en el fons de la xarxa.

Injust i cruel final de partit per al Torrent CF que va tornar a deixar la victòria en un partit en el qual va ser molt superior al seu rival. El col·legiat, per part seua, va acabar donant el gol al davanter visitant Vinicius. No va ser el seu error més greu, per desgràcia, en el Sant Gregori. Els de Santi Marín, no obstant això, es mantenen en la part alta de la classificació amb 17 punts i el dimecres rebran en el Sant Gregori la visita de l'At. Saguntí, en partit ajornat corresponent a la jornada 10.