Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 08 de Febrer del 2021
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispánic perd enfront del Xaloc Alacant per 4 a 1 en la seua visita a Alacant

Des del dia 16 de gener que l'equip torrentí no jugava partit oficial, al que afegim les nombroses baixes de l'equip, tant esportives com laborals

Les torrentines a Alacant davant Xaloc, han mostrat dues cares una primera meitat emocionant i igualadíssima on una vegada mes la poca fortuna amb un gol en pròpia porta i la falta d'encert amb el gol han fet que se n'anaren al descans amb el 2-1 de l'electrònic i on han disposat de diverses ocasions clares per a anar-se'n a vestuaris amb un resultat favorable.

Els minuts inicials han sigut un intercanvi de joc continu sense ocasions clares, ha sigut en el minut 7 quan Aida Coves ha tret en llarg a banda esquerra cap a Alicia que en ràpid contraatac i de tir creuat ha batut a Aida Frances 1-0, en el minut 11 Sara ha manat la pilota al pal després del llançament d'una falta, la bona pressió de les valencianes ha provocat que Antia robe l'esfèric encreuament la pilota i Claudia dispare al cos d'Aida i en el minut 14 falta a 12 metres de la porteria que Romina de tir directe a colat per l'esquadra i a lloc les taules 1-1, les de Torrent generaven més perill sobre el parquet que les blavenques, però si hi ha alguna cosa que li sobra a les valencianes és mala sort quan millor estaven segons després de l'empat, pilota creuada de les alacantines de costat a costat i Claudia que vènia en carrera colpeja l'esfèric i ho mana al fons de la xarxa per a posar el 2-1, les de Gines han continuat buscant l'empat, però les locals s'han mostrat molt solgudes i ordenades controlant en tot moment el joc ofensiu de les valencianes.

En la segona meitat la trobada ha entrat en una nova dinàmica amb el joc una miqueta eixelebrat i imprecís de tots dos conjunts, però les locals en el minut 24 s'han trobat amb un tir de Paola de més de 12 metres que ha clavat per l'esquadra per a ell 3-1, maçada el rebut per les torrentinas que han jugat amb més cor que cap a la resta de minuts mostrant a més falta de ritme de joc en els metres finals sobretot amb imprecisions en les últimes passades, el joc de les locals ha passat més a aguantar i a esperar els errors de les visitants per a eixir en ràpides contres fins i tot que sense perill, però les valencianes fruit de la seua ansietat en el minut 34 han tornat a cometre una altra perduda de pilota perquè Yanissa sentencie la trobada amb el 4-1 definitiu, sent els últims minuts de control alacantí.

Victòria justa de Xaloc que ha sabut aprofitar les seues ocasions per a emportar-se els tres punts, al contrari que les de Torrent que els costa molt fer gol.