Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Febrer del 2021
POLÍTICA

Les banderes onejaran a mitja asta per les víctimes de Covid en Torrent

VOX va presentar una moció al ple ordinari de febrer que va ser aprovada per tots els partits polítics

Les banderes de l'ajuntament de Torrent onejaran a mitja asta per a homenatjar les víctimes de la Covid a Torrent. VOX va presentar aquesta moció en el ple ordinari de febrer i va ser aprovada per tots els partits polítics del ple. A més es guardarà un minut de silenci en cada ple. Una altra moció aprovada en el ple de febrer va ser la petició a Conselleria de Sanitat de realitzar tests massius en la capital de l'Horta Sud.

 

"Des del nostre grup, considerem imprescindible realitzar un garbellat per a detectar positius asimptomàtics i salvaguardar la salut dels nostres veïns, per damunt de tot, i, per extensió, l'economia de la nostra ciutat". VOX també demanà en aqueix mateix ple, sol·licitar al govern de Torrent que agilitara la publicació de les bases per a accedir a les ajudes del Pla Resistir, "pla que necessita urgentment ser activat, perquè en cas contrari el que serà un miracle és que els comerços, els autònoms i l'hostaleria (els qui convé recordar, se'ls impedeix treballar per les mesures imposades pel president Ximo Puig) resistisquen fins a final de mes".

 

Finalment, "reiterem la nostra queixa sobre les peticions i preguntes que queden sense resoldre; com per exemple, quan es constituirà la Comissió de Suggeriments i Reclamacions, quan s'aconseguirà una efectivitat total en les apps de gestió ciutadana, per què es demora la paga extra que el president Puig va prometre al personal sanitari i, d'igual manera, vam tornar a demanar les factures relacionades amb "Torrent, ciutat intel·ligent"; ja que la inversió efectuada per a fer de Torrent una ciutat més tecnològica, queda diluïda en comprovar que existeixen panells lluminosos apagats o passos de vianants intel·ligents que no funcionen".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.