Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dijous, 04 de Febrer del 2021
FUTBOL

El Torrent CF cau davant de l'Alzira per 2-0 després d'una mala primera part

L'equip de la Ribera Alta va demostrar la seu gran pegada i va marxar al descans amb un doble avantatge, però el Torrent CF va gaudir, encara que sense fortuna, de les millors oportunitats en la segona meitat

Es veien les cares en el Luís Suñer el primer i segon classificat del Grup VI (Nord). D'un costat, la UD Alzira que, al costat del Sagunt, partien d'inici de temporada com a aspirants a ser líders del grup. Per part seua, el Torrent CF, acabat d'ascendir que, no obstant això, ha entrat amb força en el seu retorn a la Tercera Divisió. De fet, els de Santi Marín ja van sorprendre en l'anada al conjunt de Dani Ponz, imposant-se en el Municipal de Sant Gregori.

El Torrent CF jugava front un dels "cocos" del Grup VI. El conjunt de la Ribera Alta arribava a aquesta jornada amb un espectacular balanç de 18 gols a favor i tan sols 5 en contra. L'equip de Santi Marín va plantejar un partit de tu a tu enfront d'un rival molt difícil de batre en el seu feu. A penes aconseguit el minut 7 va arribar la primera ocasió clara dels locals amb una triple rematada que entre Charlie i la defensa van arribar a buidar. L'equip taronja va respondre un minut després amb una rematada des de la frontal que va atallar la porteria local.

Amb el pas dels minuts el conjunt local va continuar eixamplant el camp, buscant les arribades per totes dues bandes, i just d'abans d'aconseguir la mitja hora de joc Mauro es va plantar davant de Charlie, que va evitar el gol, però el rebutge va ser aprofitat per Belinchón per a fer l'1-0. Va tractar de reposar-se l'equip de Santi Marín, que va ser expulsat pel debutant Calvelo Iglesias després d'una protesta del míster del Torrent CF instants després del gol alzireño. Just abans del descans, en una altra arribada per la banda esquerra del Torrent CF, arribava el segon gol per a l'Alzira. Aquesta vegada, l'autor va ser Boix, amb una rematada en planxa de cap.

En la represa les forces es van equilibrar i va ser l'equip taronja el que es va acostar amb més perill a la porteria rival. Una rematada de Pedro, de lliure directe, des de la frontal i un altre de Suárez des de la frontal van posar en dificultats a Pawel. Va poder retallar distàncies el Torrent CF en la recta final de la trobada amb una rematada de cap de Germán, a l'eixida d'un córner, que va anar a les mans de la porteria polonés de l'Alzira.

Al final, justa victòria dels locals davant un Torrent CF que no va perdre la cara al partit malgrat les dificultats. El Torrent CF, que no perdia des del 13 de desembre, tractarà de rescabalar-se aquest mateix dissabte en el Sant Gregori, on rebrà al CF Recanvis Colón.