Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Febrer del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Les peticions de les ajudes Resistir col·lapsa la web de Generalitat Valenciana

Des de primera hora del matí milers d'autònoms han intentat accedir sense èxit a la pàgina de Labora encarregada de gestionar les sol·licituds del Pla Resistir

Les queixes en xarxes socials no s'han fet esperar. Hui s'obria el termini de les sol·licituds del Pla Resistir i la gran quantitat d'autònoms que estaven intentant accedir a la web de Labora ha acabat amb col·lapsar la web, però no sols la de Labora, entitat encarregada de gestionar les sol·licituds, sinó de totes les pàgines web de la Generalitat Valenciana.

 

"Porte des de les 7 del matí davant de l'ordinador per a poder gestionar aquestes ajudes als meus clients i ha sigut impossible" es queixa una treballadora d'una assessoria. "Vergonya" denuncien uns altres en les xarxes socials de Labora, "Estan jugant amb nosaltres, això l'havien d'haver previst i no ho han fet" denuncien uns altres.
 

Labora, per la seua part, ha demanat disculpes, "la nostra web està col·lapsada a causa de l'alta demanda. Des de Labora estem treballant per a solucionar la gestió d'aquestes ajudes per a persones autònomes perquè estiga disponible al més prompte possible. Disculpeu les molèsties i gràcies per la vostra paciència".

 

Però aquestes paraules no han convençut als afectats que continuen mostrant les seues queixes en xarxes socials, "és flipante, no ha funcionat en cap moment, portem més d'una hora intentant-lo, al principi t'apareixia com que intentava carregar però res de res".
 

 

El col·lapse de la web de Labora de Generalitat ja va ocórrer el mes d'abril passat amb el primer pla d'ajudes a autònoms que va posar en marxa la Generalitat en ple confinament. La mateixa web es va col·lapsar i va deixar a milers d'autònoms esperant poder presentar les ajudes que finalment no van arribar ni al 40 per cent dels autònoms que la van sol·licitar. I així ho recorden els afectats, "heu retirat la pàgina de Laboral del servidor? No era més fàcil preveure una major amplada de banda esperant el que anava a passar, com a l'abril?. Patètic".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.11.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.