Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Febrer del 2021
FESTES

Els festers de Torrent recorden amb nostàlgia el Mig Any de moros i cristians

Les xarxes socials s'han omplit amb fotos i missatges d'ànim en els perfils oficials de les filaes i comparses, així com de festers en particular, per recordar que la festa tornarà sempre i quan les condicions ho permeten. 

Els festers de Torrent han recordat que este últim cap de setmana de gener s'haguera celebrat el Mig Any, que anuncia que queden sis mesos per a celebrar les festes patronals de juliol. Les xarxes socials s'han omplit amb fotos i missatges d'ànim en els perfils oficials de les filaes i comparses, així com de festers en particular, per recordar que la festa tornarà sempre i quan les condicions ho permeten. 

 

Esta festa del Mig Any se celebraria de matí amb un esmorzar a la sala multisusos de Parc Central per després traslladar-se al centre històric per a celebrar l'entrada "falsa" des de Mont-Sió fins a la Torre i el nomenament de càrrecs de 2021 als peus del monument, que serien els mateixos que de 2020, ja que van acordar la seua continuitat. Els capitans dels Contrabandistes, Nico Magán; i el capità d'Alfaquies, Vicente Soler, al costat dels alferes, Ramón Almerich, de Guardians i Eduardo García, d'Almoràvits hauran d'esperar un altre any més, ja que la Federació ha decidit prorogar els càrrecs un altre exercici perquè es puguen lluir en juliol de 2022.

 

Si en juliol d'enguany és pot celebrar cap acte, serà de manera continguda, controlada i respectat les mesures sanitàries, de manera que el 2022 serà quan podran gaudir de la festa completa, sense restriccions i amb els boatos dissenyats per este exercici fester, el més llarg de la història. 

 

La festa d'este No-Migany de 2021 haguera conclòs dissabte a Parc Central amb un dinar de germanor i una discomòbil que haurà d'esperar un any més. Recordem que el Migany de 2020 sí es va poder celebrar, ja que el coronavirus encara no es considerava pandèmia al nostre pais. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.233.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.