Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Febrer del 2021
SUCESOS

Alerta d'una estafa relacionada amb la vacunació de la Covid19 en residències

El "modus operandi" consisteix a telefonar als centres afirmant que de seguida anava a arribar una remesa de vacunes per als residents i que per a poder materialitzar-se el lliurament és necessari efectuar un pagament o que, en cas contrari, la residència seria penalitzada pel departament de sanitat

La Policia Nacional ha detectat diversos intents d'estafa en relació amb el subministrament de la vacuna covid-19, per la qual cosa demana que els ciutadans es mantinguen alerta i només confien en les fonts oficials. Els últims successos coneguts per la Policia Nacional han tingut coneixement els agents han tingut lloc en residències de la tercera edat de la província de València.

 

En tots els casos, el "modus operandi" consisteix a telefonar als centres afirmant que de seguida anava a arribar una remesa de vacunes per als residents i que per a poder materialitzar-se el lliurament és necessari efectuar un pagament o que, en cas contrari, la residència seria penalitzada pel departament de sanitat.
 

Aquesta estafa se suma a unes altres que han sorgit en els últims mesos utilitzant com a pretext el coronavirus. Així, al llarg de la geografia espanyola s'han donat casos en els quals els estafadors també han intentat entrar en domicilis amb la finalitat de sostraure objectes de valor fent-se passar per personal sanitari que acudia a vacunar al mateix habitatge.
 

Des de la Policia Nacional es recorda als ciutadans que no han de permetre l'entrada a ningú alié al seu domicili que els oferisca qualsevol servei relacionat amb la vacuna o el coronavirus, perquè actualment no s'inoculen les vacunes en els habitatges, sinó en centres sanitaris o residències. Es recorda, així mateix, que no cal efectuar cap pagament per a poder rebre la vacuna contra la covid-19 i que davant qualsevol sospita, es recomana telefonar a la Policia al 091.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.207.218.95

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.