Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Febrer del 2021
ESPORTS

Emilio Díaz, nou entrenador de l'equip de lliga EBA del Nou Bàsquet Torrent

El club va comunicar ahir la destitució de Marc Torres malgrat la victòria 95-93 enfront del Godella per a canviar la dinàmica de l'equip

Amb 12 derrotes i només 2 victòries, l'última per una canastra de diferència a casa davant el Godella, la decisió de la destitució de Marc Torres estava ja presa. L'entrenador de l'ascens històric a lliga EBA no ha pogut obrar el miracle de l'acabat d'ascendir. Emilio Díaz, entrenador contrastat en la categoria, serà l'encarregat de traure suc a la pedrera taronja per a mantindre l'equip en la categoria que Torrent es mereix.

El club feia oficial la notícia en la nit del dissabte, agraint a Marc "la professionalitat que ha demostrat des del primer dia, vivint moments com el primer ascens del club a Lliga EBA fins a l'última victòria". El club informava també que Marc seguirà als comandaments de l'equip de pedrera que dirigia, el cadet, "i continuarà sent un dels principals actius amb els quals compta el club per a continuar creixent en el futur".

El nou tècnic s'estrenarà dissabte que ve 6 de febrer davant el Paterna, segon classificat, amb la intenció d'eixir de la cua en la qual es troba el conjunt torrentÍ, que és antepenúltim però amb 3 partits més que el l'Alcora i 4 més que el Castelló.


Emilio J. Díaz compta amb una gran experiència en el bàsquet valencià, havent militat en clubs com Llíria, Castelló, Ros Casares, Picken Claret, Vila-real i l'Eliana. També ha sigut seleccionador autonòmic de la Comunitat Valenciana i és director d'un campus d'alt rendiment femení.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.30.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.