Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Gener del 2021
PP

El PP promou “que la pandèmia no ens faça oblidar Sant Blai”

Folgado: “enguany trobarem a faltar a molts, per tots ells i per ajudar al comerç de la nostra ciutat, des del PP llancem aquesta campanya perquè, malgrat la pandèmia, puguem continuar celebrant Sant Blai des de casa”. 

El Grup Municipal del Partit Popular a Torrent, anima aquests dies a poder celebrar la festivitat de Sant Blai, una de les més arrelades a la ciutat i amb una tradició de més de 300 anys, des de casa. Per a això, han realitzat una sèrie d'imatges i vídeos que aniran publicant en les xarxes socials els pròxims dies.

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha assenyalat que “encara que enguany no puguem celebrar cap acte públic ni multitudinari, sí que podem mantindre viva la tradició i col·laborar amb el comerç local, adquirint els productes més típics com el Gaiato, elaborar un Rossejat o encarregar-ho en un local d'hostaleria, que tant estan patint en aquests moments”. D'aquesta manera, des del PP s'anima als *torrentinos a col·laborar amb el comerç local: forns, carnisseries, ultramarins i hostaleria de la ciutat.

 

Folgado també ha afirmat que “estem vivint els pitjors moments de la pandèmia, amb el confinament perimetral el cap de setmana, amb la incidència descontrolada i els morts que no cessen d'incrementar-se cada setmana, per això hem de ser molt escrupolosos en el compliment de les normes, encara que el dia de Sant Blai siga festiu escolar, el millor que es pot fer és passar-ho a casa i celebrar-ho amb els membres de la unitat familiar”.

 

Finalment, la portaveu dels populars ha assenyalat que “enguany el 3 de febrer serà molt diferent, és una data molt especial en la qual trobarem a faltar a molts que ja no estan enguany amb nosaltres, per tots ells i per ajudar al comerç de la nostra ciutat, des del PP llancem aquesta campanya perquè, malgrat la pandèmia, puguem continuar celebrant *Sant Blai des de casa”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.155.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.