Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Gener del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Torrent no cobrarà la taxa de les parades ambulants dels mercats en 2021

Fins al pròxim 15 de febrer, els mercats disposaran d'un 50% de les parades ambulants, d'acord amb la normativa decretada per la Conselleria de Sanitat

L'Ajuntament de Torrent, davant l'entrada en vigor de les noves restriccions decretades per la Generalitat, ha anunciat que no cobrarà la taxa d'establiment dels llocs dels mercats municipals l'any 2021, amb l'objectiu d'ajudar als comerciants en aquests moments tan complicats.

 

Així mateix, d'acord amb la normativa decretada per la Conselleria de Sanitat, ha establit que els mercats municipals dels divendres i els dissabtes disposaran del 50% de la seua capacitat, en relació amb les parades ambulants, fins al pròxim 15 de febrer. "Ens hem reunit amb els comerciants, i estem d'acord que aquesta és la millor manera possible de seguir avant i enfrontar la situació actual", assenyala el regidor responsable de l'Àrea de Consum, Antonio Nebot.
 

D'aquesta manera, els puestos de productes de primera necessitat estaran al complet, la qual cosa suposa un 20% de la capacitat que albergaran els mercats; per part seua, els altres llocs, que ofereixen un altre tipus de productes, completaran el 30% restant fins a aconseguir la capacitat màxima del 50%, esmentada anteriorment. Igualment, s'establiran mesures per a garantir l'adequació de l'aforament, el distanciament i una correcta higiene, així com el reforç de la presència policial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.92.96.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.