Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Control policial. Foto Arxiu. Control policial. Foto Arxiu.
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Gener del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Torrent instal·larà 7 punts de control i 30 agents locals per al tancament perimetral

La Guardia Civil ficarà controls secundaris en la resta del terme municipal per a garantir el confinament aprovat per Generalitat per a les poblacions de més de 50.000 habitants

Un total de 30 agents de la Policia Local i de la Policia Nacional vetlaran per a complir amb el tancament perimetral de Torrent que començarà aquest pròxim divendres a les 15.00 hores i s'allargarà tot el cap de setmana. Per a això, s'instal·laran 7 controls en punts estratègics de la ciutat on es realitzaran controls aleatoris. Aquests punts se situaran en la rotonda del *Toll amb eixida a l'autovia, en la rotonda de la carretera de Picanya, en la rotonda del carrer Gómez Ferrer, en la rotonda del polígon de la Masia del Jutge que connecta amb el corredor comarcal i en les dues estacions de metro de la localitat.
 

"Policia Local i Policia Nacional estan treballant conjuntament per a muntar aquest operatiu que evite desplaçaments fora del terme que no estiguen dins de l'excepció de la norma" ha aclarit l'alcalde Jesús Ros en roda de premsa. En el cas de les urbanitzacions de la resta del terme municipal Ros ha aclarit que "aquest operatiu fora del nucli urbà, li correspon posar-lo en marxa a la Delegació de Govern al costat de la Guàrdia Civil, el nostre operatiu se centra en el nucli urbà".
 

Ros també ha demanat a la població que complisquen amb la normativa, "estem en una situació molt complicada i hem de ser conscients i dins de la mesura de les nostres possibilitats quedar-nos a casa". El màxim edil ha recordat que en aquesta última setmana s'han posat 70 multes, 49 d'elles per no portar la màscara, "posarem en marxa una campanya de conscienciació per a recordar als nostres veïns i veïnes la importància de complir amb la distància social, la rentada de mans i l'ús de la màscara".
 

L'alcalde també ha descartat que el brot social amb 22 positius que va donar a conéixer la Conselleria de Salut Pública corresponga a cap festa il·legal o reunió il·legal desmantellada per la Policia. També s'ha manifestat sobre l'augment dels brots d'àmbit educatiu, "els centres educatius continuen sent segurs i la incidència és baixa, almenys les dades que manegem de la setmana passada".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.211.117.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.