Diumenge, 11 de Abril del 2021

Actualitzada Divendres, 09 de Abril del 2021 a les 19:52:09 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Gener del 2021

POLÍTICA

Els socialistes votaran a favor de la comissió d'investigació del "Cas Becaris"

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha aclarit que presentaran una esmena a la totalitat a la petició de Compromís que secunda també el Partit Popular, per la qual cosa la petició haurà de convertir-se en moció

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha anunciat que el seu govern donarà suport a la proposta de creació d'una comissió d'investigació del ja batejat com a "Cas Becaris", però ha matisat que presentaran una esmena a la totalitat. Cal aclarir que, de moment, Compromís no ha presentat una moció al ple, és una petició administrativa i perquè es puga presentar aqueixa esmena a la totalitat, aqueixa petició ha de convertir-se en moció.
 

Ros ha volgut aclarir que "podríem recórrer però no ho farem, abonarem les quotes a la seguretat social que hàgem d'abonar, què és el que ens diuen que hem de fer". I ha recordat que, "en aquest ajuntament hi ha i continuaran havent-hi becaris perquè és molt important la formació acadèmica però també la formació mitjançant la pràctica i continuarem apostant per la formació pràctica com hem fet sempre". I ha conclòs afirmant que "donarem suport a aquesta comissió d'investigació però començarem a investigar des de 2007".
 

Per part seua, Andrés Campos, portaveu i delegat de personal de l'Ajuntament ha volgut deixar clar que "en el cas d'una de les becàries, s'ha anat contractant en períodes de dos anys, mai ha estat 6 anys seguits amb un contracte de formació, això vull recalcar-ho". I ha tirat la vista arrere,"des que l'ex ministre Montoro va posar en marxa la seua Llei d'Estabilitat Pressupostària, les administracions públiques s'han vist obligades a treballar d'una altra forma a causa de la prohibició de poder reemplaçar funcionaris, minvant la qualitat del servei dels ciutadans i ciutadanes per la falta de personal". 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.174.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.