Dilluns, 25 de Gener del 2021
ESPORTS

El NB Torrent suma una nova derrota i s'allunya en la classificació

Jornada 15: Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 57 – 70 Picken Claret

Nova derrota aquest cap de setmana del conjunt torrentí, aquesta vegada enfront de Picken Claret. El partit no començava amb bones sensacions, els locals aconseguien un parcial important en el primer quart en adenant diverses accions seguides anotant.

En la segona habitació diverses accions defensives culminades en contraatac per part de Joan Carratalà (21 punts i 23 de valoració) acostaven al NB Torrent en el marcador.

A l'eixida de vestuaris, en la segona part, Picken Claret va entrar millor i va aconseguir fer mal als locals a base del bon fer dels seus homes exteriors.

En l'últim quart un últim intent de remuntada va acabar sense recompensa per als de Marc Torres, sumant una nova derrota en lliga.