Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Gener del 2021
CIUDADANOS

“Canvis xicotets, canvis grans”

Una vegada digué un astronauta nord-americà de nom Neil Armstrong que hi havia donat un xicotet pas per a l’home i un gran bot per a la Humanitat. Doncs bé, amb aquesta filosofia continuem treballant des de Ciutadans (Cs) Torrent com a grup municipal des de l’Ajuntament i en coalició de govern.

 

Pas a pas, anem fent camí d’una manera ferma i sense donar passos enrere. Endavant sempre endavant, amb xicotetes accions que acabaran sent accions molt grans, almenys en les matèries que actualment estem gestionant políticament: Mobilitat, Transport, El Vedat, Consum, mercats ambulants i OMIC.

 

Per altra banda, junt amb la resta de l’equip, donem suport i defensem els sectors productius locals per a la recuperació i manteniment de la nostra economia. També als col·lectius vulnerables i el nostre teixit associatiu, que són els protagonistes del desenvolupament de la història i vida d’un poble.

 

En aquest sentit, volem continuar amb el treball rigorós i sensat, mostrant tots els esforços necessaris per aconseguir els objectius de un Torrent millor. Una ciutat referent de tota índole a la nostra comarca, on els torrentins i les torrentines gaudisquen dels avantatges i els plaers de viure-hi.

 

A poc a poc anem veient els canvis en les nostres àrees, a poc a poc les nostres iniciatives compartides amb les inquietuds dels veïns i veïnes es veuen reflectides a la ciutat de Torrent. I anem a continuar així. En definitiva, treballant per fer política útil. Això sí, sempre tenint en compte els suggeriments i necessitats de la ciutadania perquè es puguen escometre amb sentit comú, i per ajudar a fer-los la vida més fàcil aprofitant els recursos en benefici de Torrent.

 

I per descomptat, m’agradaria incidir que, des de la nostra formació taronja, no férem demagògia quan estàvem a l´oposició i no ho farem estant al govern. Malauradament, això ho deixem per a altres. Sí, per als que han manat en Torrent i son recordats per perdre una majoria absoluta o els que no estan i volen convertir a Torrent en una filial roïna del pancatalanisme.

 

O per què no dir-ho també, aquells que volen traure la bandera del populisme dins dels seus missatges radicals i extremistes més preocupats per recollir vots de la població aprofitant aquest moment crític sanitari, social i econòmicament en compte d’oferir solucions moderades i eficients. En resum, malgrat aquestes adversitats que hem de fer front cada dia, des de Cs Torrent continuem en esta línia d’il·lusió i esperança política per treballar per una ciutat resilient.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.204.218.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.