Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Gener del 2021
VOX

“Més ajudes”

Estimats torrentins, des de VOX TORRENT, esperem i desitgem que, malgrat les circumstàncies que emboliquen les nostres vides, hàgeu passat un Nadal i Dia de Reis en família i tingueu salut. Fa poc deixàvem arrere un terrible 2020 i obstaculitzem en el 2021 amb l’esperança d’eixir, definitivament, d’aquest malson; un any a què li hem encomanat bones intencions i, sobretot, salut. No obstant això, la benvinguda no ha sigut millor que el comiat, les dades que llança la realitat no són encoratjadors, així com la gestió de la pandèmia, les actuacions de la qual sobre aquest tema per part d’aquest nefast govern, amenacen constantment els nostres drets i llibertats.

 

Ara com ara, els problemes més preocupants als quals s’enfronten els veïns de Torrent són l’increment de casos positius per Covid-19, el tancament de l’hostaleria i les seues conseqüències econòmiques per al sector, la taxa de desocupació, que ha finalitzat l’any amb un increment de 1.365 persones més, i quan recuperarem la nostra antiga normalitat. Així mateix, des del grup municipal VOX TORRENT, hem manifestat en multitud d’ocasions la imperiosa necessitat de tramitar ajudes directes o rebaixes fiscals al sector comercial, empresarial, hostaler, treballadors autònoms, i principalment, aquells que presenten justificant de pèrdues.

 

S’estan oferint voluntàriament sanitaris de l’àmbit públic i del sector privat per a donar eixida al volum de vacunes que cal administrar; no obstant això, aquest govern socialcomunista es nega a acceptar l’ajuda i qualsevol actuació que porte l’etiqueta “privat”. Els sanitaris estan exhaustos físics i emocionalment; a l’esforç que van realitzar durant la primera ona de la pandèmia, cal afegir-li una segona i tercera ona. Un elevat número d’aquests professionals està doblegant el seu torn, altres punts comencen a desenvolupar símptomes ansiós-depressius o quadres d’estrés posttraumàtic, sense oblidar a aquells que han mort intentant salvar la vida dels altres; mentre que una part de la societat considera que aquesta situació “no va amb ells” i continuen saltant les mesures sanitàries imposades.

 

Fem una crida a la responsabilitat que ha d’assumir la ciutadania, agraïm enormement el sobreesforç dels sanitaris i, igualment, instem el govern de Torrent que constrenya al govern de la Generalitat Valenciana per a la posada en marxa d’un pla eficaç de vacunació en la nostra localitat. En data de hui, segons les dades facilitades per les autoritats autonòmiques, Torrent registra un total de 3.084 contagiats, 434 nous casos en les últimes dues setmanes i 95 morts.

 

Des de VOX TORRENT reiterem la nostra crida a la responsabilitat que tenen els ciutadans per a frenar aquesta situació i exigim a les administracions públiques que treballen a minimitzar l’enorme impacte econòmic que les noves mesures sanitàries estan tenint i tindran en el sector comercie i hostaleria de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.20.238.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.