Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Gener del 2021
VOX

Vox registra una moció per a fer test massius a Torrent 

Des de Vox insten "la Conselleria de Sanitat a que realitze un garbellat mitjançant test massius a Torrent amb la finalitat de detectar positius asimptomàtics, salvaguardar la salut dels veïns".

Des del grup municipal VOX TORRENT han registrat una moció per a la realització de test massius a la població. L'objectiu d'aquesta proposta és la detecció de positius asimptomàtics i salvaguardar la salut dels ciutadans i per extensió, l'economia de Torrent. Des del grup municipal diuen: "Travessem una situació molt greu, per la qual cosa ens trobem sota un nivell d'alerta 4, sent el màxim segons els indicadors de referència als quals al·ludeix la Resolució de 19 de gener de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. En el moment que ens disposem a redactar aquestes línies, les dades que rebem sobre Torrent és d'una incidència de 1.468 casos per cada 100.000 habitants."

 

El portaveu del grup, Salvador Benlloch, proposa que es duga a terme un garbellat massiu, tal com es fa en altres localitats d'Espanya per a previndre els contagis del Covid-19 de persones asimptomàtiques. Les mesures de contenció com el diagnòstic primerenc i massiu en el seguiment dels casos o l'aïllament poden ajudar a frenar la malaltia. La localització de les persones asimptomàtiques en la propagació del virus és vital per a pal·liar els efectes del virus a la nostra ciutat.

 

Per tot el que s'ha dit anteriorment, des de Vox insten "la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública al fet que realitze un garbellat mitjançant test massius a Torrent amb la finalitat de detectar positius asimptomàtics, salvaguardar la salut dels nostres veïns, l'economia de la nostra localitat, alleujar l'augment de pacients en els Centres d'Atenció Primària i previndre el col·lapse hospitalari. Per a això, es pot comptar amb l'ajuda d'altres professionals del sector i fins i tot implicar l'exèrcit i les farmàcies."- sentencien.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.81.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.