Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Gener del 2021
SUCESOS

Vents de fins a 67 km/h alcen teulades i trenquen cristalls a Torrent

Bombers de Torrent han hagut d'acordonar tallar part de l'Avinguda al Vedat i al carrer València

El fort vent que s'està registrant hui, amb ratxes de fins a 67 km/h durant el matí, han obligat a tallar l'avinguda Al Vedat temporalment per la caiguda de cristalls d'un balcó. També han hagut d'actuar els bombers al carrer València per trencament de cristalls en un concessionari. A més, s'han produït danys per un punt de llum al carrer Julio Romero.
 
En la resta de la ciutat s'ha després teulades en la zona del club de tennis, així com caiguda de rebles en la plaça Sant Gregori. El fort vent desaconsella eixir per la ciutat, especialment en aquelles zones amb arbres o elements que puguen desprendre's.
 
[Img #10818]
 
 
El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha establit la preemergència per vents de nivell taronja a les províncies de València, Castelló i l'interior i litoral d'Alacant. S'aconsella quedar-se a casa per a protegir-se del vent. Intentar tancar portes i finestres per a evitar corrents d'aire que puguen portar al trencament i caiguda de cristalls. És recomanable revisar els habitatges perquè no hi haja cornises, balcons i façanes en mal estat que puguen produir caigudes de rebles i enderrocs. També s'ha de retirar objectes susceptibles de caure al carrer, com és el cas de tests a les terrasses.
 
Si has d'eixir al carrer, evita caminar per zones arbrades, allunya't de murs, cases velles, bastides o tanques publicitàries i altres estructures que puguen ser derrocades pel vent. No puges a bastides i grues.
 
Si condueixes evita circular, i si ho fas, informa't abans de la previsió del temps. Si no tens més remei que fer-ho pots seguir aquests consells per a evitar accidents. Redueix la velocitat a límits de seguretat. Un colp de vent pot desviar-te de la trajectòria. Extrema les precaucions davant la possible presència d'obstacles en la via. Subjecta bé el volant per a evitar que el cotxe modifique la trajectòria durant una ratxa de vent. Tingues especial cura en els avançaments, en l'eixida dels túnels i en creuar-se amb vehicles pesants en carreteres de doble sentit. No portes res en la baca, i en cas de necessitat, para't en una zona segura i espera al fet que amaine.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.166.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.