Actualitzada Dimarts, 07 de Maig del 2024 a les 13:17:35 hores

Divendres, 22 de Gener del 2021
FUTBOL

El Torrent CF trau un empat 1-1 davant del CD Roda en Villareal

Boris va posar les taules just un minut després que Ortega avançara al conjunt vila-realense

Partit corresponent a la jornada 10 que va haver de suspendre's en el seu moment per causes sanitàries i que va enfrontar a la Ciutat Esportiva Pamesa al CD Roda i al Torrent CF. Els pupils de David Cifuentes van entrar millor al partit i van portar el pes més gran de la trobada. El Torrent es presentava amb diverses baixes en defensa, com Álvaro i Galindo. A ells, es va sumar Fluixà en el calfament i Santi Marín va disposar d'inici una parella de centrals inèdita, amb Suárez i Juanjo. A més, en la segona meitat Jefrie i peris també es van retirar per lesió.

Pocs minuts després, primer Marc Cosme i després Costat van gaudir de les primeres ocasions enfront de la porteria de Toni Belmonte. Els de Santi Marín van tractar de replicar i així ho va fer Josevi des de la frontal amb un tret, encara que centrat, molt potent que va obligar a Rives a buidar a córner. No obstant això, va ser l'esquadra gualdinegra la que va estar més incisiva en l'atac i la que més a prop va estar d'obrir el marcador. La millor ocasió dels locals va estar en les botes de Jonny. No obstant això, la ràpida intervenció de Toni Belmonte per a tapar el tir va evitar el gol del Roda.

Després del descans, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica. El Roda s'acostava amb major perill a l'àrea taronja i Arturo va tindre al seu cap una rematada franca que va marxar desviat. A continuació, van arribar les substitucions al Torrent de forma obligada. Primer Jefrie, i seguidament Peris van eixir del camp. Van entrar Boris i Álvaro Escobar, últim reforç taronja que es va incorporar aquesta mateixa setmana.

Així es va arribar al minut 70. En un servei de cantonada mal defensat pel Torrent, Ortega va rematar només a plaer per a avançar al conjunt castellonenc. Tocava reaccionar per a, almenys, salvar un punt. La reacció no va tardar a arribar. En el minut 72, una cavalcada per la banda, del sempre veloç, Germán Rabasco, va servir en safata perquè Boris signara l'empat. Fins al final, els de Santi Marín van saber mantindre l'ordre i no van permetre als locals acostar-se amb perill als dominis de Toni Belmonte. Fet i fet, un punt que permet al Torrent sumar 16 punts en la classificació, abans de rebre el diumenge en Sant Gregori al Vilamarxant CF.