Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Dimarts, 19 de Gener del 2021
ESPORTS

El NB Torrent cau a casa enfront d'un líder València Basket

Jornada 14: Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 72 – 97 València Basket

Començava el cap de setmana amb la trista notícia de la defunció de Miki Vukovic, històric entrenador de bàsquet que va aconseguir grans assoliments amb Dorna Godella i València *Basket. A l'inici del partit es va guardar un respectuós minut de silenci en la seua memòria. Nova jornada per als de Marc Torres, que rebien al líder de la competició. Visitava el Pavelló El Vedat un València Basket en ratxa, amb tot victòries i una única derrota i amb
jugadors en les seues files que ja han aconseguit debutar amb el primer equip en Eurolliga i Lliga
Endesa.

La trobada començava igualat, amb un intercanvi de canastres constant marcat per l'encert dels dos equips en el primer quart. Els de València eixien des del principi amb un quintet molt físic, buscant els seus avantatges físics en atac i aprofitant-les en defensa per a tractar de dominar el rebot. Els de Torrent aconseguien mantindre la intensitat i una bona faena en el rebot defensiu va permetre encadenar diverses accions positives en contraatac.

Al final del primer quart, lleuger avantatge per als valencians. En el segon quart va prendre protagonisme l'MVP de la passada jornada, Millán Jiménez. Les seues accions al pal enfront d'homes de menor envergadura i una sèrie de triples anotats van permetre a València Basket començar a distanciar-se en el marcador.
En el quadre local, la bona faena d'Alejandro Terrades sota els cércols (15 punts, 18 de valoració)
i algunes accions defensives permetien continuar estant en partit. Amb la segona part el partit es va trencar, el Nou Bàsquet Torrent es va carregar de faltes i València Basket va començar a enllaçar diverses accions que li permetien acomodar-se en el joc.

Els de Torrent no baixaven els braços i tractaven de retallar distàncies des de la defensa. En atac es feia difícil anotar i això es paga car en un partit d'alta anotació. Algunes accions de Joan Carratalà (11 punts i 14 de valoració), qui també va quallar bons minuts i del jove Francesc Gómez (2 triples en 6 minuts), van acabar per deixar el marcador en un 72-97 final favorable a València.  Ara l'Innovacions Constructives Quesada NB Torrent afronta una sèrie de partits crucials en la segona volta. Aquests determinaran les opcions dels torrentins de cara a la segona fase en la baralla per la permanència en lliga EBA.

La setmana vinent visitarà Torrent el *Picken Claret, conjunt al qual se li va guanyar en la primera volta per només 2 punts. Malgrat les restriccions, el partit podrà seguir-se en directe a través  del canal de Twitch del NouBàsquetTorrent.